Arkadaşlar merhaba, ben bir araba almak istiyorum bir süredir araştırma yapıyorum şu dönem sanıyorum ikinci el pazarının en pahalı olduğu dönemlerden birisi fiyatlar gerçekten bir acayip zira 1 2 yıl önce alınan araba geçen dönemde eskimesine rağmen daha pahalı satıldığına şahit oluyorum.
Sözün özüne gelecek olursak bu benim ilk arabam olacak şoförlüğüm çok iyi değil şimdilik, bekarım kalabalık bir ailem de yok ve 18.000 TL gibi bir bütçem var.
1999 2000 2001 vs. VW Polo aklımdan geçiyor ama yaşlı olması ciddi bir handikap olacak mıdır sizce? ve bu paraya bu kadar yaşlı araba alınır mı?
Bunun yanında 2001 2004 arası skoda fabia'lar felan da gözüme çarpıyor sanırım pek tutulmuyor bunlar fakat sürücüleri tarafından begeniliyormuş anladıığım kadarıyla.
Sizlerin tavsiyesini de duymak isterim. Aslında vay be ne arabaymış diyeceğim bir şey cıkarsa 20.000 TL'ye kadar çıkabilirim ama orası sınır benim için.
Bu seviyede hangi araçları önerirsiniz artıları ne olur eksileri ne olur bana bir fikir verebilirseniz cok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Araba Tavsiyesi İçin Yardım Arkadaşlar
8
●723
- 01-05-2014, 17:25:03Üyeliği durdurulduOpel bor alman markasi oneriririm 1.0 motor ideal olur size gore 2004 model araclar 16-17 bin cuvarinda degisiyor. Arac guzel bendede var sadece rebginden sikayetciyim siyah olmasi bir eksi alacaksan beyaz al
Tapatalk ile gönderdim yazım hatası olabilir - 01-05-2014, 19:33:14opel corsa mı hocam önerdiğiniz araç? bir de bu arabanın gidişi nasıl örneğin arkayı ve önü 2'lediğimizde araba bastıgınızda gider mi hani vardır ya bastım mı gidecek diye bundan bahsediyorum. 1.0 motor handikap mı onu anlamak istiyorum.TeknoCini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-05-2014, 21:04:29Üyeliği durdurulduEvet corsa araba gitmeye gidiyor da maglum eski arac zorlanma fazla olmasada biraz zorlaniyor zaten binarabayi bakarak secmeyin sahibinden isteyin bi deneme surusu yapar gibi sutun kendiniz olcun nasil oldugunu...Memur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tapatalk ile gönderdim yazım hatası olabilir - 07-05-2014, 00:07:31Maalesef gerçekten şuan araba piyasası çok ama çok üst seviyelerde. Arkadaşım yılbaşından önce 27.500 ford aldı, şimdi piyasası 32 33 bin lira civarında. Bende araç arıyorum, ilk başlarda pololara bende baktım ama yaşı itibariyle sonradan vazgeçtim. Her geçen gün karar değiştiriyorum, her geçen gün fiyat değiştiriyorum, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Allah yardımcınız olsun hocam. - 07-05-2014, 00:15:26Hocam piyasayı uzun zamandır takip ediyorum bende kışın aklımda bi araba olusturdum onun ıcın para bırıktırdım smdı bı bakıyorum aynı araba 3 4 mılyar daha pahalı her model de var bu artıs. İhtiyacınız yoksa almayın derim. İlle de alıcam derseniz arkadasında dedıgı gıbı 2009 2010 model symbol ideal olucaktır.
- 21-05-2014, 22:48:00hocam çok ihtiyacım yok ama almasam ne olacak ki düşecek mi sizce fiyatlar?Heleysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:48:00 -->-> Daha önceki mesaj 22:41:17 --
hocam çok ihtiyacım yok ama almasam ne olacak ki düşecek mi sizce fiyatlar?Heleysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 21-05-2014, 23:30:07Üyeliği durdurulduküçük hacimli motor handikaptır.
satarken türk milletine 1.6 diyince ooouv ozaman iyidir havası uyandırıyor.
clio 2000 1.6 rte araç aldım %70 şehir dışı %30 izmir trafiği çok az yakıyor.
Ha alırken ki kafam olsa gider 8-9 bine bakımlı vos vos alırdım.
