Arkadaşlar merhaba, ben bir araba almak istiyorum bir süredir araştırma yapıyorum şu dönem sanıyorum ikinci el pazarının en pahalı olduğu dönemlerden birisi fiyatlar gerçekten bir acayip zira 1 2 yıl önce alınan araba geçen dönemde eskimesine rağmen daha pahalı satıldığına şahit oluyorum.

Sözün özüne gelecek olursak bu benim ilk arabam olacak şoförlüğüm çok iyi değil şimdilik, bekarım kalabalık bir ailem de yok ve 18.000 TL gibi bir bütçem var.

1999 2000 2001 vs. VW Polo aklımdan geçiyor ama yaşlı olması ciddi bir handikap olacak mıdır sizce? ve bu paraya bu kadar yaşlı araba alınır mı?

Bunun yanında 2001 2004 arası skoda fabia'lar felan da gözüme çarpıyor sanırım pek tutulmuyor bunlar fakat sürücüleri tarafından begeniliyormuş anladıığım kadarıyla.

Sizlerin tavsiyesini de duymak isterim. Aslında vay be ne arabaymış diyeceğim bir şey cıkarsa 20.000 TL'ye kadar çıkabilirim ama orası sınır benim için.

Bu seviyede hangi araçları önerirsiniz artıları ne olur eksileri ne olur bana bir fikir verebilirseniz cok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.