• 07-09-2013, 13:25:58
    #1
  • 07-09-2013, 13:27:54
    #2
    Maşallah çok tatlı Çok seviyorum şu muhabbet kuşlarını ya
  • 07-09-2013, 13:28:40
    #3
    Benimki ne yazıkk hala poz veremiyor ama lazer tutuyorum onu takip ediyor oynatıyorum, cici kuş, manyak demeyede basladı kasımda askere gidiyorum hala adam gibi eglenemedim kuşla ona yanıyorum
  • 07-09-2013, 13:30:51
    #4
    cibili cibili şak şak geldi aklıma bunu görünce,
  • 07-09-2013, 13:34:39
    #5
    Tonks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    cibili cibili şak şak geldi aklıma bunu görünce,

    http://www.youtube.com/watch?v=mYs_dIJXSXE

  • 07-09-2013, 13:53:44
    #6
    ben de almayı düşünüyorum da bazı sorularım var ; nasıl insan canlısı bir hayvan mı ? Sonraa, pisliği nasıl, çok pisliyor mu ? Çok öter mi ?
  • 07-09-2013, 14:33:49
    #7
    emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben de almayı düşünüyorum da bazı sorularım var ; nasıl insan canlısı bir hayvan mı ? Sonraa, pisliği nasıl, çok pisliyor mu ? Çok öter mi ?
    Hocam bir haftada alıştı benimki. İnternette 2 haftada çıkartmayın eve getirince diye yazıyor, pet shop sahibi de aynı şeyi dedi ama ben ilk gün açtım kafesi. Girip çıkmayı; odayı, suyunu, yemini ve yerlerini öğrendi hemencecik. Çok çok cana yakın bir hayvan. Sanırım kuşlar içerisinde en çabuk alışan muhabbet kuşları. Ve akıllı ve oldukça da meraklı. Hareketleri falan öldürüyor insanı

    Sonuçta hayvan bu hertarafa pisliyor ve tüy döküyor buna alışmak lazım. Ama ben hamster beslemiştim mesela ona göre hiç kokmuyor diyebiliriz pisliği ve kafesi. Zaten hayvanın kendisi bebek gibi kokuyor aynı Bazıları kokuyor diyordu nette ama sürekli temizlerim ben kafesi, o yüzden belki koku duymamışta olabilirim. Üşenmeyip 2 aydır temizliyorum iki üç güne bir. Sorun olmuyor. Yalnızca işte her tarafa işer ki o da temizlenir bişey el kadar hayvan sonuçta. Biraz silkelenir tüy döker. Birde kitap, gazete, mobilya eşya ne varsa fare gibi kemirir. Bunun dışında hiçbir sorun yok.

    Ötme meselesine gelince ilk haftalar hiç ötmüyordu benimki, şimdi susturamıyorum hayvanı.d Sabah 6.30 - 7 gibi ötmeye başlıyor öğlen 2-3 e kadar çok hareketli oluyor. (Şuan hala öyle benimki.) Akşama doğru mallaşır zaten bir süre sonrada uyur. Bence hem çok kolay bakılabilen ve rahatça insanlarla uyum sağlayan bir hayvan. Isırması falan dert değil. Beni çok ısırdı, kızdırdığım için Sonuçta el kadar hayvan ne zarar verebilir ki Bildiğim kadarı ile sorularınızı cevaplayabilirim Bu kadar şimdilik.
  • 07-09-2013, 21:21:57
    #8
    Kuşunuz iyice alışmış. Adı limondu sanırım

    Oyun alanında kullandığınız dalların kabuklarını soymanızı öneririm. Soyduktan sonrada zımparalarsanız kıymık kalmasın, ayağına batabilir.
  • 07-09-2013, 23:24:00
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Çok tatlı . Hocam Limon ile ilgili açtığınız tüm konuları takip etmişimdir, keşke ayrı konu açmak yerine hepsini tek konuda devam etseydiniz güzel bir bilgi kaynağı olurdu