• 11-03-2013, 22:27:52
    #1
    Merhaba arkadaşlar.

    marmarise taşınmak istiyoruz.Orda emlak işi yapacağız.

    Marmaris nasıl bir yer ? İnsanları nasıldır ?

    Turizm açısından alanyadan geri kalır bir yanı var mı ?

    En çok turist hangi bölgede var ?

    Turistler en çok hangi ülkeden ?


    İnternette biraz daha bakıyorum da başka yorumlara

    Ekşi sözlükten şöyle bir yorum okudum ne derece doğru acaba?


    ''en son geçen yıl gittiğim; 50-100 yaş arası sarı kafalı turistleriyle ve o turistlere hizmet için doğudan gelmiş, tacizci, pişkin ve terbiyesiz kara kafalı genç erkek güruhuyla içimi baydırmış muğla ilçesi.
    zaten en yoğun popülasyonu bunlar oluşturuyor sanırım.

    sokaklarında laf atılmadan gezebilmek mümkün değil genç bir kadın için. dönüp cevap yetiştirmekle başa çıkamıyorsunuz, duymazdan gelmeye sabrınız yetmiyor...

    evlerden ırak.''
  • 11-03-2013, 22:39:38
    #2
    marmaris gayet güzel bir yerdir,çoğunlukla ingiliz turistler tercih eder,yaşlısıyla genciyle çoğunluğu gençtir turistlerin.
    bu yorum atan kişi marmaris değilde başka bi yere gitmiş sanırım.
  • 12-03-2013, 01:23:03
    #3
    Marmaris nasıl bir yer ? İnsanları nasıldır ?

    Marmaris turistik bir yerdir. Genellikle yazın canlıdır. Kışın pek aktif bir yer olduğunu söyliyemem. Yazın yerlisinden çok turist bulursun. Hatta Muğlalıya rastlarsan, 5 yapraklı yonca bulmuş gibi sevinmelisin.

    Turizm açısından alanyadan geri kalır bir yanı var mı ?

    Alanyayı görmedim ama gerçekten çoğunluğa hitap eden biryer. Bu sene, geçen seneye göre baya bir azalış var. Bunun etkisini Euro 2012'ye bağlıyorlar.

    En çok turist hangi bölgede var ?

    Merkez ve İçmeler tarafına doğru oteller olduğu için, turistler o taraftan akın ediyor. Zaten barlar sokağı felan marinanın oralarında. Fakat öğle vakti, boş deniz nereyi bulurlarsa oraya doğruda bir yığılma olduğunu söyleyebilirim.

    Turistler en çok hangi ülkeden ?

    Rusya, Ingiltere, Almanya en fazla gördüğüm ülkelerden.

    Yaşanabilecek yer mi ? sorusuna şöyle cevap vereyim;

    Sokakta yürüyen yanlız dişileri, - genelde akşam ve gece saatlerinde - ; yürüyen ** olarak algılıyorlar. Yaşayan abilerimiz var, yaşanılmıyor değil ama merkeze yakın oturdukları için sesten pek uyuyamıyorlar Ekşi sözlükteki yazıya sonuna kadar katılıyorum. 22.00 sularında genç bayan, evine giderken sulanan, taciz etmeye çalışan itleri gözümle gördüm. Kadın nişanlıyım ben, siz ne diyorsunuz diye bağırıyordu. Tabii polis müdahalesi hızlı oluyor oralarda Ama böyleleri inanın çok var. Her tarafı esir almışlar; barmenine kadar.