Marmaris nasıl bir yer ? İnsanları nasıldır ?
Marmaris turistik bir yerdir. Genellikle yazın canlıdır. Kışın pek aktif bir yer olduğunu söyliyemem. Yazın yerlisinden çok turist bulursun. Hatta Muğlalıya rastlarsan, 5 yapraklı yonca bulmuş gibi sevinmelisin.
Turizm açısından alanyadan geri kalır bir yanı var mı ?
Alanyayı görmedim ama gerçekten çoğunluğa hitap eden biryer. Bu sene, geçen seneye göre baya bir azalış var. Bunun etkisini Euro 2012'ye bağlıyorlar.
En çok turist hangi bölgede var ?
Merkez ve İçmeler tarafına doğru oteller olduğu için, turistler o taraftan akın ediyor. Zaten barlar sokağı felan marinanın oralarında. Fakat öğle vakti, boş deniz nereyi bulurlarsa oraya doğruda bir yığılma olduğunu söyleyebilirim.
Turistler en çok hangi ülkeden ?
Rusya, Ingiltere, Almanya en fazla gördüğüm ülkelerden.
Yaşanabilecek yer mi ? sorusuna şöyle cevap vereyim;
Sokakta yürüyen yanlız dişileri, - genelde akşam ve gece saatlerinde - ; yürüyen ** olarak algılıyorlar. Yaşayan abilerimiz var, yaşanılmıyor değil ama merkeze yakın oturdukları için sesten pek uyuyamıyorlar

Ekşi sözlükteki yazıya sonuna kadar katılıyorum. 22.00 sularında genç bayan, evine giderken sulanan, taciz etmeye çalışan itleri gözümle gördüm. Kadın nişanlıyım ben, siz ne diyorsunuz diye bağırıyordu. Tabii polis müdahalesi hızlı oluyor oralarda

Ama böyleleri inanın çok var. Her tarafı esir almışlar; barmenine kadar.