Vds almayı düşünüyorum iki firma arasında kararsız kaldım, bildiğim kadarı ile güzel net netinternetin alt yapısını kullanıyor ama fiyatları biraz daha uygun gibi sizce hangi firma?
80GB SATA2 veya 20GB SSD ssd ile sata arasındaki fark tam olarak ne oluyor?
https://www.guzel.net.tr/turkiye-vds.php
http://www.netinternet.com.tr/ssd-vds-sanal-sunucu.html
Netinternet & Güzel Host Vds?
36
●8.283
- 18-10-2013, 18:06:15
- 18-10-2013, 18:11:56Üyeliği durdurulduBiz Netinternet firmasından VPS hizmeti alıyoruz. Bugüne kadar ne hız, nede farklı açılardan tek bir sıkıntımız olmadı. 7/24 aktif, kesintisiz kullanıyoruz.
Bunların yanı sıra gecenin bir vakti mesaj gönderdiğimizde hemen destek talebine dakikalar içerisinde mesaj alabiliyoruz. Nitekim daha dün gece 1 civarı ticket açtım ve dakikalar içerisinde geri dönüş aldım. Üstelik Kurban Bayramı olmasına rağmen.
Ödemesinden, desteğine kadar her aşamada 4x4'lük firmadır. Benim tavsiyem Netinternet...
Not: Güzelhosting firması da gözümde çok iyi bir firmadır, kalitelidir. Ama ikisinden birini seçmek şart.
- 18-10-2013, 18:21:49Bende deneme amaçlı iki firmayada mail attım aynı anda, net internetten 15 dk içinde cevap geldi güzel netten cevap bekliyorum halaSHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel netin fiyatları cezbediyor açıkcası plesk panel ücretsiz güzel nette ama netinternette oda exta ücret.
- 18-10-2013, 23:42:21Netinternet müşterisiyim uzun zamandır, kesinlikle tavsiye ederim her konuda... Hizmetleriyle alakalı bir sorunuz varsa cevap da verebilirim tecrübelerime dayanarak. Daha pahalı olabilir ama sitelerin gerçekten güvende ve yayında olduğunu bilmenin verdiği keyif ve huzur için bence değer.

Güzel güzel.