İstediğiniz isimde ve adette Solana token deploy edilir.
Tek yapmanız gereken:
Token Adı
Token Sembolü
Token Miktarı
Token Görseli
Ücret = 250$ (Fee'ler dahil.)
EKSTRALAR
Mint Revoke = 25$
Freeze Revoke = 25$
Open MarketID = 500$(Launch için şart.)
Raydium LP Ekleme =250$(Launch için şart.)
LP Burn = 100$
İletişim için r10 üzerinden mesaj bırakabilirsiniz.
Sizin yerinize SOLANA Token oluşturabilirim.
7
●318
- 10-08-2024, 20:31:49hocam launch için open market id gerekli derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? ben kendi tokenimi launch ettim ve bir open market id falan almadım. tokeni çıkartıp mainnet de yayınladıktan sonra raydium lp ekledik. launch dediğiniz başka nasıl oluyor ki?
- 10-08-2024, 21:28:03@MedyaPartner; merhabalar hocam,
OpenMarket ID genelde orta ve yüksek hacimli tokenler için kesinlikle olması gereken bir işlem:Raydium veya herhangi bir platformda şu an OpenMarket ID olmadan launch yapamazsınız.
"OpenBook Pazar Kimlikleri, kullanıcıların Solana Ağı üzerinde çeşitli tokenların alım satımı için pazarlar oluşturmasına olanak tanıyan benzersiz tanımlayıcılardır."
Kaynak: https://medium.com/@Soltoken/how-to-...ok%20ecosystem. - 10-08-2024, 21:56:29hiç bir şekilde open market id almadan raydium da tokenime LP ekledim. sadece phantom cüzdanımı bağladım o kadar. hiç bir aşamada benden böyle bir ID istemedi. özelden atıyorum tokeni size
