Amerikalı iş adamını diyorsanız yanlış bilgi. 125 milyar dolar olmuş. Fakat kripto para borsası ile hisse senedi aynı değil. Kaç tane hisse senedi çok kısa sürede bu kadar büyük değişimler yaşıyor?
Şu anda twitter ve youtube a bakın binlerce trader var. Kaçının serveti milyon dolar? Ben iyi para kazanıyor olsam neden youtube, twitter, discord da teknik analiz yaparak zamanı mı harcayayım? Kendim al-sat yapar kendim zengin olurum.
Borsa işinde insan ve beklentileri faktörünü devre dışı bırakıp eğrilere göre yatırım yaparsanız çakılırsınız. Zaten bu teknik analizler yüzünden çoğu kişi kaybediyor.
Peki siz öyle diyorsanız öyle olsun. bana göre böyle değil.
Ben her kim teknik analiz biliyorsa sağlam milyoner olacak demedim. teknik analiz bilenler içinde iyi yerlere gelenler var.
Kripto borasıda nihayetinde bir borsa. Yani sizce ben rus ruleti oynar gibi grafikten hiç anlamadan mı yatırım yapsam iyi
Her boğa başlangıcında alıp, boğa sonunda satıp tekrar boğa başlangıcında mı alsam iyi.
Sözün özü sizin düşünceniz size benim bildiklerim bana.
Teknik analizi bilenlerin, Bilmeyenlerden +10 puan önde olduğunu diyebilirim.
Takip ettiğim analistlerden sadece crypto kemal geçen aylarda kripto sayesinde milyonluk bir araba almıştı.
Ve arabaya verdiği para yatırım yaptığı meblaya göre ufak bütçe.
3 4 yıldır kriptoda teknik analize göre hareket ediyor.
Siz yine bildiğiniz gibi düşünmeye devam edin. Belki gün gelir şansa bir kağıt tutturursunuz