A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki siz öyle diyorsanız öyle olsun. bana göre böyle değil.
Ben her kim teknik analiz biliyorsa sağlam milyoner olacak demedim. teknik analiz bilenler içinde iyi yerlere gelenler var.
Kripto borasıda nihayetinde bir borsa. Yani sizce ben rus ruleti oynar gibi grafikten hiç anlamadan mı yatırım yapsam iyi
Her boğa başlangıcında alıp, boğa sonunda satıp tekrar boğa başlangıcında mı alsam iyi.
Sözün özü sizin düşünceniz size benim bildiklerim bana.
Teknik analizi bilenlerin, Bilmeyenlerden +10 puan önde olduğunu diyebilirim.
Takip ettiğim analistlerden sadece crypto kemal geçen aylarda kripto sayesinde milyonluk bir araba almıştı.
Ve arabaya verdiği para yatırım yaptığı meblaya göre ufak bütçe.
3 4 yıldır kriptoda teknik analize göre hareket ediyor.
Siz yine bildiğiniz gibi düşünmeye devam edin. Belki gün gelir şansa bir kağıt tutturursunuz
Tabii herkesin düşüncesi kendine. Fakat boğa yada ayı başlangıcını bilmek o kadar kolay olmuyor. İlla ki teknik analiz bilerek mantıklı yatırım yapılabilir belki ama tamamen analize göre alım-satım kararı almak mantıksız olur. Sabah GMT'nin attığı bir tweet ile bir anda yükselişe geçti. Tam tersi bir anda dibi de görebilirdi. Burada elinde hissesi olanların nasıl davrandığı önemli. Yoksa 2 balina gelse tüm coinleri silip süpürebilir.
Yani demek istediğim sadece grafiklere bakarak yatırım yapılamayacağı. Roadmap, piyasada ki gelişmeler, yeni güncellemeler vs hepsi bir etken ve hepsini dikkatli takip etmek lazım. Aksi halde meteorolojinin bugün yağmur yağacak deyip güneş açması gibi bir durum olur.