• 13-08-2012, 21:34:59
    #1
    Bilimsel bir bilgi paylaşım platformu olarak kurulmuş olan Bloglobi yaz-kazan sistemi ile işlemektedir. Yazarlar üye olduktan sonra istedikleri kategorilerde, istedikleri uzunlukta metinler hazırlayarak uzman içerik editörlerimizin onayına gönderirler. Üye sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılan yazarların gönderdiği makaleler, aranılan kriterlere uygun olmaları halinde editörlerimiz tarafından puanlama sistemi ile değerlendirilmektedir.
    Puanlama kriterlerinde konunun önemi ve ilgi çekiciliği, içeriğin özgünlüğü, okuyan kişiye ne kadar bilgi verebildiği ve ne ölçüde yeterli olduğu ve içerisinde barındırdığı görsel öğeler gibi etkenler belirleyicidir. Bu puanlamalara istinaden yazı için yazarın hesabına geçilecek ücret sistem tarafından otomatik bir şekilde 0,75 TL ile 4 TL arasında belirlenmekte ve bakiye ilgili yazarın hesabına yüklenmektedir. Herhangi bir yazı gönderme limiti olmayan Bloglobi’de istediğiniz kadar yazabilir ve ödeme minimum limitine ulaştığınızda ödeme talebinde bulunabilirsiniz.
    Yazı başına sistem tarafından ödenmek üzere bakiyenize eklenen ücretlendirmelerin yüksek olması yazınızın eğitici ve bilimsel niteliğine, görsel öğelerine ve dile hakimiyetinize göre yükselmektedir. İçerisinde en az üç adet resim görseli ve video bulunan yazıların yüksek ücretlendirme ile değerlendirilmesi nedeniyle Bloglobi ailesi olarak ortalama beş yüz ila altı yüz kelime arasında ve görsellerle desteklenmiş yazılar göndermenizi daha yüksek kazanç elde edebilmeniz adına önermekteyiz.
    Yazarlar 20 TL alt ödeme limitine ulaştıktan sonra dilerse bakiyelerini hemen istemek yerine, 100 TL – 150 TL – 250 TL gibi üst bakiyelere ulaşıncaya kadar bekletebilirler. Böylelikle kendilerine yarı zamanlı bir iş yaratarak düzenli gelir elde etme imkanı bulabilirler.
    Peki neden Bloglobi.com bize para ödüyor?
    Bilginin paylaşılması bilimin ve insanlığın ilerlemesi adına son derece önemlidir. Bilginin paylaşımında faydalı olabilmek adına sosyal bir sorumluluğun yanı sıra, gelişen internet teknolojilerinde özgün içerik kavramının web siteleri için öneminin ve değerinin de artmış olması Bloglobi yaz kazan sisteminin ortaya çıkmasındaki temel etkenlerdir. Yazdığınız tamamen size ait olan özgün içerikler için ödeme yapmakta olan Bloglobi, kopya ve alıntı içerikler için kesinlikle ödeme yapmamaktadır.
  • 14-08-2012, 02:32:24
    #2
    Yahu kaç zamandır üyelik almıyor bu site. Daha neyin reklamının peşindesiniz?
  • 14-08-2012, 02:34:36
    #3
    harbiden ya
  • 14-08-2012, 02:55:16
    #4
    zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yahu kaç zamandır üyelik almıyor bu site. Daha neyin reklamının peşindesiniz?
    Zaman zaman açıyoruz üyelik alımını ? Neden rahatsızlık geçirdiğinizi anlayamadım.
    _arwen_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    harbiden ya
    Bozacının Şahidi , Şıracı

    Yazar alımı açılmıştır
  • 14-08-2012, 03:12:57
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Üye olduk bakalım Deneme turları atalım...
  • 14-08-2012, 13:56:33
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Güzel bir sisteme benziyor.

    En kısa zamanda üye olup bir kaç deneme yazısı atacağım.
  • 14-08-2012, 16:27:25
    #7
    SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Üye olduk bakalım Deneme turları atalım...
    Kolay Gelsin

    ProjeSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel bir sisteme benziyor.
    En kısa zamanda üye olup bir kaç deneme yazısı atacağım.
    Teşekkürler . Kolay Gelsin.
  • 15-08-2012, 01:08:35
    #8
    Sistem çok güzel ancak ücretlendirme sanki çok düşük. 300 400 kelimelik yazılar ekliyoruz ama 1,5 1,25 gibi fiyatlar veriliyor. Şu ana kadar 15 yazı falan ekledim bakiyem 10 TL oldu. Bu duruma biraz özen gösterirseniz sevinirim.
  • 05-09-2012, 00:33:19
    #9
    güncel