• 17-02-2010, 23:06:23
    #28
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yetenekli ve çalışkansanız, yaptığınız kaliteli işler varsa, hitabetiniz ve insan ilişkilerinizde başarılıysanız hangi iş olursa olsun girebilirsiniz.. Benim tanıdığım nice insanlar var. Ortaokul veya ilkokul mezunu olup Microsoft Trainer olup, onlarca sertifika alan veya büyük fabrikalarda bilgi işlem müdürlüğüne kadar yükselen. Herşey AZİM'de bitiyor. Azmederseniz, isterseniz, hedeflerseniz başarılmayacak hedef yoktur.

    Mynet'in ilanına gelecek olursak Tabiiki ilandaki istenilen niteliklerin en azından bir çoğuna sahip olanız gerekir. Şahsi fikrim olarak ilanda istenilen nitelikler normaldir. Yani ne yazmasını bekiyordunuz ki ilan içeriğine HTML bilen, Seo nedir bilen, en az lise mezunu seocumu aranıyor. yazacaklardı.
  • 17-02-2010, 23:39:44
    #29
    Dilsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Esnafliği cocuk oyuncaği zannediyor heralde arkadaşlar.

    bi işyeri acman icin ;
    dükkan kirasi,
    ruhsat masraflari,
    dekorasyon masraflari,
    sistem gereknisimleri,
    yaninda caliştircak eleman,
    Elektrik + su + telefon + adsl v.s ödemeleri,
    ssk pirimleri varda varda.

    Kusura bakmayinda siz işyeri acmayi basit bir şey gibi görüyorsunuz heralde. R10.Net'te işyeri olan arkadaşlar var fakat %90u ***** sitelerden köşe olduklari icin cark'i ceviriyorlar. yoksa sadece seo işiyle dükkan cevirebilen cok nadir tanidiğim insanlar mevcut.
    10 yıllık geçmişin üzerine yapılan bir kurumsallaşma içni bile bin kere düşünüyoruz.Seo taktiği bilen herkez bir vergi levhası alsaydı işimiz vardı

    Aranan kriterlerden üniversite bölümleri hariç hepsi bir uzmanda bulunması gereken özelliktir.Sertifika ve büyük referans sahibi kişiler değil mynet'i yükselticek kişiler arıyorlar.

    Aranılan kriterlere uyan kişiler bence kesinlikle başvurmalıdır.En köt üreferansınız olur.Her en kadar sevilmeyen bir site olsada.
  • 18-02-2010, 02:19:46
    #30
    Üyeliği durduruldu
    Biraz İşe Fazla Kurumsal Yanaşmışlar. Bu Kafayla Bu İşleri Yapacak profesyonel Zorbularler.

    Alışveriş - Banka - Borsa - Kredi V.b Kelimelerde Başarılı Olmuş Bir Çok Lise ve Orta Okul Mezunu Arkadas Var. Bazı Şeyler Okumakla Olmuyor Mynet
  • 18-02-2010, 02:25:48
    #31
    Bilgisayar mühendisliğinden mezun olan adama fakültede seo mu öğretiyorlar
  • 18-02-2010, 02:35:43
    #32
    Gorgon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bilgisayar mühendisliğinden mezun olan adama fakültede seo mu öğretiyorlar
    valla ben bilgisayar mühendisi mezunuyum.Anca kodlama tarzı şeyler gördük. Mikroişlemciler , Verilog , C# (Asp.Net yok kendi kendime öğrendim), Database , Algoritmalar , Network ve ıvır zıvır dersler. Seo dersimi o da ne alla alla okulda öğretmemişler

    Zaten seo konusundada iyi olsam isteyeceğim ücret harikka ötesi olur