Türkiyenin önde gelen icra ihaleleri takip sitesi için veri girişinde titiz, klavyesi hızlı evden veri giriş yapacak editör arkadaşlar arıyoruz.
İhaleler için ilan girişleri, basit kullanımlı ocr programı ile ve programsız olmak üzere iki şekilde yaptırılacaktır.
İş, oldukça basit ancak dikkatli çalışılması gereken veri giriş işidir.
Editör arkadaşın 1o parmak klavye kullanması, genel bilgisayar kullanıcısı olması yeterlidir.
İlan girişi yapacak editör arıyorum (düzenli iş)
8
●909
- 03-02-2010, 20:48:49Ucreti Ve İlanları Kimin Verecegi Konusunda Bilgi Veren Pm Atarsanız Anlasalım + MSN
- 03-02-2010, 21:11:47ilan ekleme işidir, günde 2 saat ayırabilmeniz gerekiyor. İlan eklemeleri için, günde kaç adet ekleme yapabileceğinizi bilmemiz lazım ücreti konuşmak için. O nedenle bir gün deneme yapmamız, gün sonunda kaç adet ilan ekleyebildiğinizi görerek ücreti konuşmamız gerekiyor.C1RK1NKR4L adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-02-2010, 14:35:33ilan ekleme işidir, kısmen re-write yapılacak. günde 2 saat ayırabilmeniz gerekiyor. İlan eklemeleri için, günde kaç adet ekleme yapabileceğinizi bilmemiz lazım ücreti konuşmak için. O nedenle bir gün deneme yapmamız, gün sonunda kaç adet ilan ekleyebildiğinizi görerek ücreti konuşmamız gerekiyor. Bilgi almak için pm atmayın, konuyu okuyun öyle yazın arkadaşlar.
- 05-02-2010, 15:39:04Üyeliği durdurulduİlanların ne içerik olduğunu ve hala arıyorsanız PM atabilirsiniz.