• 24-06-2026, 14:46:04
    #10
    Selamlar hocam, hayırlı işler.
    Tur ve organizasyon işi tamamen hareketli, sahada ve yolda geçen bir operasyon. Otobüsteyken, turdayken veya yoldayken telefondan Excel tablosu açıp taksit girmeye, kim ne ödedi bakmaya çalışmak inanılmaz bir hamallık yaratır. Excel'de formül kayar, dosya açılmaz, yoldayken güncelleyemezsin ve o taksitlerin arkasını toplarken kesin hesaplar karışır.
    Sana Excel yaptırmak için harcayacağın bütçeden çok daha uyguna, seyahat ve saha esnafının dilinden anlayan, cebinden tıkır tıkır yöneteceğin FlexHesap mobil uygulamasını önermek istedim.
    FlexHesap ile;
    • Her ayı veya her turu ayrı bir grup (cari) olarak açabilir, katılanları saniyeler içinde ekleyebilirsin.
    • Taksit taksit ödeyenlerin ödemelerini anında cebinden düşebilir, kimin ne kadar borcu kaldığını tek ekranda görebilirsin.
    • Müşteri "Usta benim ne kadar borcum kaldı?" dediğinde, tur otobüsündeyken bile tek tıkla WhatsApp'tan ona profesyonel bir hesap dökümü fırlatabilirsin.
    • Yolda harcadığın yakıtı, otel/rehber masraflarını anında girer, o turdan sana net ne kadar temiz kâr kaldığını kuruşu kuruşuna görürsün.
    Hocam Excel hamallığıyla hiç vakit kaybetme, zaten ücretsiz deneme süremiz var. Gir uygulamayı telefonuna indir, turlarını saniyeler içinde cebinden hatasız yönetmeye başla. Beğenirsen çok cüzi bir ücretle devam edersin, Excel'e vereceğin paradan çok daha kârlı çıkarsın.
    Linkten göz atabilirsin, kafana takılan bir şey olursa PM'den yaz bana hocam: www.flexhesap.com
  • 24-06-2026, 15:42:28
    #11
    Merhaba, talep ettiğiniz tur kayıt ve ödeme takip Excel dosyasını hazırlayabilirim.
    Dosyada genel olarak şu alanlar olur:
    • Ay / tur adı takibi
    • Katılımcı adı soyadı
    • Telefon / not alanı
    • Toplam ücret
      1. taksit, 2. taksit, 3. taksit ödeme alanları
    • Ödenen toplam tutar
    • Kalan borç
    • Ödeme durumu: Ödendi / Kısmi Ödendi / Borçlu
    • Aylık toplam katılımcı sayısı
    • O ay toplam tahsilat
    • O ay kalan toplam borç
    • Borcu olan kişilerin ayrı listelenmesi
    • Ödemesi tamamlanan kişilerin ayrı görünmesi
    İsterseniz her ayı ayrı sayfa olarak, isterseniz tek ana tablo + otomatik aylık özet şeklinde hazırlayabilirim. Bence en kullanışlı sistem tek ana tablo ve üstte/ayrı sayfada otomatik özet paneli olur.
    Teslim süresi: 1 gün içinde teslim edebilirim.
    Ücret: 750 TL.
    Excel olarak teslim edebilirim. İsterseniz Google Sheets üzerinde de çalışacak şekilde hazırlayabilirim.
  • 26-06-2026, 10:07:14
    #12
    efrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Yerelde bir tur işletmesi için excel yaptırmak istiyorum. Basit olarak şöyle;
    her ay bir tur oluyor, her ay oraya kayıt olan kişiler oluyor, bunların herbirinin ödemesi zamanında olmuyor, iki üç taksit gibi ödeyenler var. aylık o ay kaç kişi yazılmış, hangi katılanlar ücretin tamamını ödemiş, hangilerinin borcu var gibi bunları takip etmek için olacak.

    İlgilenen arkadaşların ücreti ile beraber, ne kadar sürede teslim edebileceğinizi de belirtip pm atmalarını rica ediyorum
    Dm nizi kontrol edebilirsiniz