• 22-04-2024, 18:01:59
    #10
    karanmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zaten haklı bir şey bulunsa ilgili içerik kaldırılır, sorun ortadan kalkmış olur. Asılsız isimler ve kişilerin yaptığı şikayetler sonucunda google web site içeriğini karşılaştırma yapmadan kaldırıyor. Rakipler birbirini ortadan kaldırmak ve anti seo için DMCA şikayetini kullanıyor. DMCA ödemeleri koruma vb. şeylere inandım hiçbir işe yaramadığını gördüm.
    Sadece DMCA şikayeti üzerine yoğunlaşmış bu işle geçinen kişilerin olduğunu unutmayın.
    Merhaba
    Bu işten para kazanan hem de çok iyi para kazananlar tabii vardır. Sadece bu değil, benzer işlerden de. Reklam tıklamalarından tutun türlü hesap kapatma şikayeti yapanlara kadar. Çok güzel de para kaldırıyorlar. Ama şu da vardır: Otoriter sitelere dokunamıyorlar. Bir işe yaramıyor şikayetler. Yarayacağını düşünüyorsanız en basit örnek her hangi bir haber sitesini şikayet edin veya ettirin varsa tanıdık. Bakalım düşecek mi arama sonuçlarından.

    Sizin durum farklıdır. Sektörünüzle alakalı olduğunu düşünüyorum. Aynı sektörünüzde çok büyük pasta vardır. Ama sitenizi bir şekilde otoriter konuma getiremediğinizden rakipler şikayet ederek spam backlinklerle de arama sonuçlarından sitenizi sildiriyorlar.

    Geçmiş olsun. Zor iş.
  • 22-04-2024, 19:53:40
    #11
    Sadece SEO
    Misafir;
  • 28-04-2024, 01:55:24
    #12
    Güncel...