• 07-12-2023, 18:21:15
    #1
    Merhaba,
    Sağlık turizmi yapan firmamız için bir CRM danışmanı arıyoruz. Anlaştıktan sonra CRM danışmanından beklentimiz şu; isteklerimize göre bize bir CRM firması önerecek ve bu CRM yazılımının kullanımı konusunda bize aylık eğitim desteği verecek.
    Kendisi, bize önereceği CRM sistemine tam manasıyla hakim olmalı ki bize eğitim verebilsin. Bunun altını çizmemiz gerekiyor.
    Bir CRM'den beklentimiz nedir?
    1)META entegrasyonu: Facebook ve Instagram reklamlarımızdaki formların veya messenger konuşmalarının panele oto düşmesi ve bu kişilerin de verdiği bilgilerle KİŞİ listesinde yer alması gerekiyor ( ad soyad, telefon, ülke vs gibi)
    2)Google Ads takibi: Google Ads'ten site veya subfolder sitelerimize gelip orada whatsapp, form veya telefon arama butonuna tıklayan kişilerin CRM'e düşmesini sağlamak. Whatsapp'a tıklayan ve yazan kişi için CRM'de bir KİŞİ oluşacak, bu kişinin haliyle ad soyad bilgisi boş olacak; ama telefon numarası dolu olacak (bir de tel nosundaki alan koduna göre ülkesi). Eğer mümkünse bu kişinin tüm whatsapp yazışması CRM'deki kişi kartında bulunacak (3. parti servis ihtiyacı olursa ödeme yapıp alabiliriz) Whatsapp'tan gelen kişi SOURCE olarak whatsapp gözükecek.
    Aynı şekilde çağrı araması yapan kişinin de sadece tel no olarak panele düşmesini ve tabii ki source olarak ARAMA yazması gerekiyor.
    3) Organik ve Paid trafiğimizi ayırt ederek CRM'e düşen kişilerin TRAFFIC gibi bir sekme altında nereden geldiğini görmek istiyoruz. Yani kişinin source whatsapp, traffic ise organik olacak mesela. Eğer reklamdan geldiyse "reklam" yazabilir. Bunu meta ve google reklamları olarak kendi içinde de 2ye ayırabiliriz.
    4) Kullanıcı yetkilendirme: Her kullanıcı belli bir içeriğe hakim olacak. Her kullanıcı bir müşteriyle görüşüp ona teklif iletecek ve total teklifi göremeyecek sadece kendi tekliflerini görecek.
    5) Kullanıcıya Müşteri Yönlendirme: Örneğin X kaynaktan gelen veya X dilden gelen müşteriyi AHMET isimli personelimize otomatik yönlendirmek istiyoruz. Onunla o ilgilenecek. Diğer çalışanlarımız X müşteriyi göremeyecek sadece AHMET görecek.

    NOT: Hubspot harici bir CRM önermelisiniz. Çünkü daha önce kullandık ve isteklerimizin bir kısmını karşılayamadı. Şimdiden teşekkür ederim. Fiyat olarak aylık danışmanlık ücretinizi teklif veriniz. Aylık olarak düzenli çalışacağız.
  • 07-12-2023, 18:22:37
    #2
    Sağlık turzimi yapan ve Zoho CRM kullanan bütün müşterilerimizin CRM entegrasyonlarını Samet Bey yapıyor. Uzun zamandır bir iş ortaklığı içerisindeyiz. Tavsiye ederim. @sametdemir;
  • 07-12-2023, 19:34:05
    #3
    @omrtnhn;
  • 07-12-2023, 21:48:20
    #4
    0552-212-4299 Direkt arayabilir veya whatsapp mesaj atabilirsiniz.
  • 08-12-2023, 00:23:53
    #5
    sametdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    0552-212-4299 Direkt arayabilir veya whatsapp mesaj atabilirsiniz.
    İletişime geçeceğim sizinle