Bir müşterim için yeterli vaktim olmadığından ötürü Yazılım ihtiyacımız bulunmaktadır. Sadece firmalar ile çalışılacaktır. Yazılımın detaylarını aşağıda belirtiyorum.
Stok Modülü ( Stok Sayısı, Alış Fiyatı, Satış Fiyatı, Adı, Markası, Desi Miktarı, Teneke Miktarı )
Satıcı Modülü ( Bayi mantığı gibi fakat siparişi satan Satıcı olarak düşünebilirsiniz. Satıcı ekleme,düzenleme ve silme fonksiyonları olucak )
Ödeme Takip Modülü ( Satıcılara yapılan ödemeleri takip edebileceğim ödeme yaptıkça veri girişi yapacağım ve satıcının benden alacağı kalan tutarı görebileceğim bir ekran )
Sipariş Modülü ( Müşteri Bilgileri, Satıcı Bilgisi, Durumu vb. bilgiler )
Yurtiçi Kargo Entegrasyonu ( Otomatik kargo barkod oluşması, Siparişe Kargo Takip Kodu atanması, Kargo iade durumunda siparişin iptal durumuna düşmesi ve Kargo firmasına iletebileceğimiz Müşteri bilgileri, Ürün Desi x Adet, Ürün Bilgisi, Tutar bilgisi örnek aşağıdadır )

Smart Dönüşüm E-Fatura Entegrasyonu ( Otomatik Fatura Kesilmesi İptal vb. durumlarda Fatura iptal edilmesi )
Stok Takip Modülü ( Ürünlerimiz Zeytinyağı olduğu için elimizde boş ve dolu tenekeler mevcut marka bazlı bunları takip edebileceğimiz bir ekran ihtiyacımız var detayları da aşağıda belirtiyorum )
- Marka Seçimi
- Hareket Tipi ( Giriş ve Çıkış )
- Teneke Tipi ( Dolu Boş )
- Miktar
- Açıklama
Bu şekilde olucak ve ürünlerimize kaç teneke olduklarını yazacağız. Sipariş geldikçe stoktan teneke sayısı Dolu miktardan düşecek iade iptal durumunda tekrar stoğa giricek manuel ekleme çıkarma da yapılabilecek ve hareket kayıtlarına ulaşabileceğiz
Genel olarak bunlar bildiğimiz E-Ticaret modülleri bunlara ek olarak istediklerimiz.
Sipariş oluşturulduktan sonra müşteri bilgisinin sisteme kaydedilmesi ve yeni bir sipariş oluşturduğumuz ekranda kaydedilmiş müşterileri Ad Soyad arama yaparak otomatik doldurma özelliği
Sipariş kalemlerin fiyatlarının düzenlenebilmesi
Satıcı Modülü Detayları
Satıcılara Ürün atama özelliği ( Ürünleri satıcılara atama yapacağız. Bunun sebebi de satan kişiye komisyon verilmesi örneğin ben ürünü 200 TL'ye alıyorum Satıcıya 250 TL'ye satıyorum satıcı ise ürünü 500 TL'ye satıyor. Bayi mantığı var ama dropshipping mantığı satıcı fiziki olarak ürünleri bizden almıyor. )
Satıcıların Siparişlerden kazandığı tutarlar tarih bazlı olucak bunu da yukarıda bahsettiğim 500 TL Satış Fiyatı - 250 TL Satıcının Alış Fiyatı olarak hesaplanması gerekiyor.
Satıcının benden alması gereken komisyon tutarı yani güncel bakiyesi olucak sipariş geldikçe artıcak iptal veya ödeme yapılması durumunda düşecek
Bu yazılımla alakalı Tekliflerinizi bekliyor olacağım Fiyat ve Süre şeklinde teklif detayında Kullanacağınız yazılım dillerini veritabanı türünü vs. de iletmenizi isteyeceğim.
Tekrardan söylüyorum faturalı şekilde çalışılacaktır resmi firmaların teklif sözleşmelerini iletmelerini bekliyorum.
UbCreative bunu beğendi.
1 kişi bunu beğendi.