• 25-10-2021, 15:36:40
    #1
    Reklam verebileceğimiz yayıncıları, İçerik üreticilerini bulup, onlarla görüşme yapabilecek, onlara reklam verebilecek biri aranmaktadır.

    Ayrıntılı bilgi ;
    Mobil uygulamamızı daha fazla kitleye ulaştırabilmek için , potansiyelli Sosyal medya içerik üreticileri ile iletişime geçip, onlarla bizim adımıza görüşme yapacak.
    Uygulamamızın kategorisinde, uygun içerik üreticilerini bulması, onların hesaplarını inceleyip potansiyeline göre ücret belirlemesi gerekmektedir.

    Ücret :
    Uygulamamızda her kullanıcının bize sağladığı gelir kayıt altında bulunmaktadır.
    İçerik üreticilerinin getirdiği kullanıcıların net getirisi üzerinden , %10 pay verilecektir.

    Ücret hesaplaması :
    Sizin bulduğunuz içerik üreticilerinin , getirdiği kullanıcıların o ayki net gelir getirisinin %10'u kadar.
    Örneğin ;
    bulduğunuz bir içerik üreticisinin getirdiği kullanıcıların o ayki geliri 2500 ₺,
    Reklam ödemeleri , giderler toplamı : 1000 ₺,
    Size kalan ise , 1500₺'nin %10'u olan, 150₺

    Çalışma şekli :
    Günlük , aylık çalışma süresi yok.
    Aylık minimum maksimum ödeme yok.
    Her ay en az 10 reklam verilecek.


    Alınacak kişi sayısı :
    başvuran kişilerin potansiyeline göre 3 kişi alınacak.


    Kategori :
    Oyun, para kazanma, E-pin
  • 25-10-2021, 15:51:01
    #2
    Founder
    Gelirden pay dediğiniz zaman, giderleri düşmeden önceki miktar ile hesaplama yapmak zorundasınız. Dediğiniz gibi olması için kârdan pay demeniz lazım. Ve giderlerinizi şeffaf bir şekilde göstermeniz gerekiyor. Bunları yapabilirsiniz muhteşem olur. Başarılar dilerim.
  • 25-10-2021, 16:04:50
    #3
    wenja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gelirden pay dediğiniz zaman, giderleri düşmeden önceki miktar ile hesaplama yapmak zorundasınız. Dediğiniz gibi olması için kârdan pay demeniz lazım. Ve giderlerinizi şeffaf bir şekilde göstermeniz gerekiyor. Bunları yapabilirsiniz muhteşem olur. Başarılar dilerim.
    Reklamı vermek için harcanan ücret düşüleceği için , gelir hesaplanırken bunları düşmemiz gerekiyor. Evet bir anlatım hatası olmuş haklısınız. Zaten işi vereceğimiz kişiye bir panel vereceğiz. Buradan kendisi takip edebilecek. Yorumunuz için teşekkürler.