• 17-04-2021, 23:54:10
    #1
    Merhaba, bu konulardan biraz uzak olduğum için başlıkta açıklayıcı olmaya çalıştım.

    Şu şekilde bir yazılım yazdırılacak;

    Belirli kategoriler olacak.

    Bu kategorilere veri girilecek.

    Veri geliş tarihi girilecek.

    Gelen veriye göre yapılacak işlem girilecek.

    Yapılacak işlemin son tarihi girilecek.

    bunların tamamını programı kullanan kişi yapacak.

    Örnek vermek gerekirse;

    Föy no : 1
    Girdi no: 2020/a013
    Geldiği veya bulunduğu yer: X pazarlama
    Verinin geldiği tarih : 17.04.2021
    yapılacak iş kodu: B işi ( bunu seçtiğimde otomatik 2 hafta sonraki günü son gün olarak getirecek)
    Yapılacak işlem: ürün kontrol edilecek onay verilecek
    Son gün: 01.05.2021

    bu veriler girilecek.

    işler yapıldıkça tik atılacak.

    tabi bunun gibi bir çok veri olduğunu düşünelim.

    örneğin 15 nolu föyü çağır dediğimde tarih sıralı olarak (en üstte en yeni, en altta en eski) yapılacak işlemleri ve yapılan işlemleri çağırıp, bir excell dökümü alacak.

    bir data girildiğinde bu datayı yazıya aktar diyeceğiz.
    ... nolu föyde .... girdi numaralı iş .... tarihinde geldi, ..... tarihine kadar ...... işin ..B iş kodu. yapılması gerekiyor. iş notu .....

    şeklinde bir metin verecek.

    yine yapıldı olarak işaretlenmeyen tüm dataları yazıya aktar dediğimizde bu yukarıdakini bekleyen tüm işlemler için yazıya aktaracak. yani günlük döküm alınacak.

    bu sayede kullanıcı o yazıyı kopyalayıp bir başkasına gönderebilecek.

    B işi A işi C işi şeklinde kategori yapılacak, takvim üzerinde örneğin A işi için seçtiğimiz renk yeşil, ve 10 gün boyunca 3 farklı A işi var. yeşil renk ile takvimde 3 yazacak.

    yine gün içerisinde 30 işten 10 tanesi yapıldığında, o işleri o gün yapıldı olarak kaydedecek. ay sonunda yapılan işlerin dökümü istendiğinde, 20.04.2021 tarihinde 3 tane a işi 2 tane b işi 1 tane c işi yapıldı diye info verecek.

    yapılan a işlerini ise föy no veya girdi no ile belirtecek. 1, 6, 7 nolu föy veya 2021/24 2021/53 ... şeklinde.

    bu yazılımı ilerleyen zamanda web üzerinden de kullanabiliyor olmamız lazım. bu sebeple uygun bir dille programlanması gerekiyor.

    fiyat ve süre teklifini bekliyorum. daha detaylı bir şey sorulacaksa bu başlık altına ekleyeceğim.

    çok acelemiz yok. ancak çok da geç kalmak istemiyorum

    iyi çalışmalar, sağlıklı günler dilerim.
  • 18-04-2021, 00:53:13
    #2
    Hmm basitmiş
  • 18-04-2021, 05:08:40
    #3
    Merhaba, sanırım Windows form istiyorsunuz uygulamayı ya da Excel o kısmı tam anlayamadım ama dilerseniz, Web uygulamasını yapalım, ileride aktarmakla uğraşmazsınız. Asp.net MVC veya Django altyapısını kullanarak yazabilirim. İlgilenirseniz, özel mesaj atabilirsiniz. :')
  • 23-04-2021, 15:27:16
    #4
    hocam ben bunu excel vba düzeninde yapabilirim.
    isterseniz 5366143477 numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz.