• 09-10-2020, 08:51:35
    #1
    Selamlar,

    PHP Lavarel scriptimiz mevcut bir başka arkadaş tarafından yapıldı fakat aşırı CPU tüketimi yaşamaktayız. Bu kodlamanın incelenip optimize edilmesini istiyoruz.

    Scriptin amacı:

    - Veritabanına eklenmiş olan IP ve PORT HTTP Protokolü ile bağlanıp veri çekiyor ve bunu veritabanına kayıt ediyor.
    - Scriptin 3 sayfası mevcut genel olarak
    1) IP ve Port ekleme
    2) Eklenen "server" görüntüleme sayfası
    3) Ana dashboard
    - Ana dashboard dediğimiz yer echarts üzerinde çekilen verileri göstermektedir.

    Not: Sistem tamamen local networkde çalışmaktadır ve dışarıya erişimi yoktur, bu sebepten dolayı Anydesk veya Teamviewer üzerinden kontrol sağlanabilir.

    Ilgilenen kişiler özel mesaj ile Skype veya Discord adreslerini bırakabilir detaylı görüşebilmemiz için.
  • 09-10-2020, 08:54:11
    #2
    Bu tarz bir işlemi AnyDesk ile yapmak biraz zorlayıcı olacaktır. Kaynak kodlarını paylaşmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim.
  • 09-10-2020, 08:57:23
    #3
    Sinan Yorulmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu tarz bir işlemi AnyDesk ile yapmak biraz zorlayıcı olacaktır. Kaynak kodlarını paylaşmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim.
    Skype'dan yazdım Sinan hocam