• 19-09-2020, 11:16:21
    #1
    Herkese merhabalar iyi forumlar öncelikle.Daha önce konumu görenler olmuştur belki.Getir tarzında bölgesel bir uygulama yaptım ve hayata geçirdim.Son 1 haftadır reklamlarımı çıktım ve müşteri kazanmaya başlamıştımki başlangıç için anlaştığım market ile anlaşmazlıklar yaşıyorum ve bazı tavırları hoşuma gitmiyor.En basitinden stok ve güncel fiyat listesini benim uygulamama çekebilmek için bir program entegre ettireceğim fakat adam işgilleniyor ve bilgisayarına dokundurtmuyor.600 üründen 50 tanesine güncelleme geldiği zaman 600 ürün arasından hangisine güncelleme gelmiş tek tek arıyorum ve işim aksıyor.Stok bilgisini çekemiyorum tek tek elle takip etmeminde imkanı yok müşteriye yok çekiyorum çoğu zaman kalmamış diyorum alternatif ürün götürmeye çalışıyorum.

    Bu sebeple ufakta olsa az kalem ürün ve az stok ile temel ihtiyaçları karşılayacak şekilde kendi depomu açmaya karar verdim.Pazartesiden itibaren şahıs firması,depo kiralanması,toptancı anlaşması,kosgeb kredisi gibi işlemlere başvuracağım.İleri düzey ve geleneksel girişimcilik belgelerim mevcut.

    Kosgeb projesi yazdırmak istiyorum bu sebeple.Parekende ve lojistik adı altında şahıs firmamı açacağım.Bu hususta ücretli yardımcı olabilecek birileri var ise özel mesaj ile fiyat ve zaman bilgilerini iletirse sevinirim.

    Temel olarak 3 sorum var;
    1-)Projeyi yazmanız ne kadar sürer
    2-)Hibe istemiyorum geçen gidip görüştüğüm zaman 70 bin lira 18 ay vade ve düşük faizli kredi veriyorlar.Bunu yazdığınız proje ile ne kadar sürede alabiliriz?
    3-)Ücret ve zaman bilgisinide mesaj ile iletebilirseniz sevinirim.

    Şimdiden herkese teşekkürler görüşmek üzere
  • 19-09-2020, 11:27:12
    #2
    @MitiSen; Merhaba, özel mesaj gönderiyorum.