Merhaba,
Kendi girişimcilik sürecimde 9-10 yıl kadar önce R10'da sabahlara kadar dolanıp kendimi geliştirebileceğim imkanlar aradığımı hatırlıyorum. Şimdi de, aynı pozisyonda olan genç üniversite öğrencisi arkadaşlar var ise güzel bir imkan sunma isteğindeyim.
Hemen hemen her türlü dijital süreci (web, mobil uygulama, seo, adwords, sosyal medya yönetimi veya reklam süreçleri, mail ve sms marketing, satış ortaklığı, içerik pazarlaması, grafik tasarım) içinde azlı-çoklu barındıran bir iş modeline sahip işimizde kendi yetenekleri doğrultusunda etkin rol almak isteyen, kısa vadeli değil uzun vadeli (en azından bir kaç yıl sürecek bir birliktelik hedefiyle), para kazanmaktan ziyade tecrübe kazanmaya odaklı (burada anlatılmak istenen; "para kazanmayacaksınız tecrübe kazanacaksınız, biz de sizin emeklerini sömüreceğiz" demek değildir!), kendi çevresindeki arkadaş çevresinden 3-5 fazla bir şey biliyor diye ben her şeyi biliyorum modunda olmayan, cin olmadan adam çarpmaya niyetlenmemiş, öğrenmeye istekli ancak bilmediği konuları tespit edebilecek kadar kendi alanına hakim, iş etiğine ve iletişime değer veren genç arkadaşlar arıyorum.
Bu yazdıklarımdan heyecanlanan arkadaşlar olur ise kısaca kendilerini tanıtan bir mesaj gönderebilirler.
Teşekkürler, sevgiler.
Dijital altyapıya sahip girişimci adayları arıyoruz
3
●221
- 14-09-2018, 22:58:10
- 14-09-2018, 23:05:05Editörlük konusunda sizlerin tarafına detaylı bir PM ilettim, merakla dönüş bekliyorum.Denizli_5M adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-09-2018, 23:34:47Bizim için problem yaratmaz ancak bu konuyu açarken bir personel ilanı olarak değil (çünkü bir personelin yapması gereken bir işimiz bulunmuyor elimizde), aktif olarak işleyen bir sisteme dahil olarak tecrübe kazanacak, aynı zamanda bize de sunduğu destek karşılığı oluşan katma değer oranında kazanç sağlayabilecek bir ilan ve arayış motivasyonuyla açtım. Siz mesaj gönderin lütfen, süreci ilerletiriz. Karşılıklı karara bağlarızkrypton adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle