• 06-02-2016, 21:02:18
    #1
    merhaba bir word press sitem var sürekli olarak spam mail gönderiyor önüne gecemiyorum akismet eklentisi kurulu eklentileri pasif ettim yinede göndermeye devam ediyor mesela 2 dk da bir df@aaa.com fd@aaa.com kendi kendine farklı mail adresleri alıp sürekli olarak mail atıyor bu sorunu çözebilecek kişiler pm atarsa hızlıca dönüş yaparım
  • 06-02-2016, 21:15:47
    #2
    Ben buna benzer bir sorunu ip ve kelimeleri engelleyerek çözmüştüm. Yorumda sık geçen kelimeleri engelleyebilirsin. Bir süre sonra kesiliyor.
  • 07-02-2016, 13:06:05
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Bu problemi, All in one seo pack eklentisinin Bad Bot Blocker özelliğiyle, giderebilirsiniz sitenize tek bir bot dahi giremez, fakat google,yandex,bing gibi web sitelerinin robot girişleri için özel izinleri ayarlamanız gerekmektedir, .htacces dosyasından aksi taktirde arama motoru botları sitenizi ziyaret etmezler.