Öncelikle Herkese Merhaba
Emlak ofisimiz için yapmam gereken işler var. Bunu yapabilecek arkadaşlarla paylaşıp onlarında benimde yarar sağlamasını istiyorum.
İş İçin Aranan Özellikler :
Kendini İyi İfade Eden ve
İkna Kabiliyetine Sahip Olmak Yeterli
İş Hakkında : İstanbul 4.Leventte Emlak Ofisimiz Var. İş Yerimize Yakın Tarafımızca Belirlenmiş Bölgelerde SAHİBİNDEN Satılık veya Kiralık Daireleri Bulmak ve Portföyümüze Dahil Etmek için Mülk Sahibini Telefonda İkna Etmek.
Yapılması Gereken : Sahibinden.com dan daha önce belirlediğimiz bölgelerde sahibinden satılık veya kiralık olan 389 ilan bulunmaktadır. Bunu tek başıma aramam vakit alacağı için çalışacak arkadaşlara çalışacakları bölgeyi ileteceğim. Arkadaşlar kendilerine belirtilen bölgelerdeki ilanları siteden görüp arayacaklar. Mülk sahibiyle emlak ofisimiz adına konuşup mülkü için bizim ilgilenmemizi isteyip istemediğini soracaklar. Eğer karşı taraf kabul ederse fotoğraf çekebilmemiz için randevu alacaklar. Randevuyu aldıktan sonra konuştuğu kişinin ismini, ilan numarasını ve randevu detaylarını iletecekler. Onay alıp fotoğraf çekilen her daire için 10 TL ödeyeceğiz.
İlgilenen olursa özel mesajla bana ulaşan arkadaşlara geri dönüş sağlanacaktır.
İlginize Teşekkürler.
Arkadaşlar ısrarla onay alan kişinin kendi fotoğraf çekeceğini düşündüklerini yazıyorlar... Çalışan arkadaşın görevi sadece telefonda randevu almak fotoğraf çekmek değil.
Sermayesiz Para Kazan (İstanbul Avrupa)
11
●1.004
- 15-06-2014, 19:58:50
- 15-06-2014, 20:57:00Üyeliği durduruldu10 12 yıldır Emlak Sektöründeyim ve birçok firmaya alt yapı danışmanlık hizmeti yapıyorum bu iş bu kadar göründüğü kadar kolay değildir ve bu düşünce alt yapısında r10 duyuracağımız bir projemiz bizimde var. Bulunduğunuz bölge'de zor bir bölge Allah kolaylık versin.
- 15-06-2014, 21:04:55AdSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emlakcı ben degilim... %15 komisyonla calısıyorum kendi portföyümü oluşturuyorum... 800 liraya ev kiralasam 120 tl alıyorum. Ama ilk gelen hep evi kiralamıyor git gel ilgilen tüm masraflar bana ait dolayısıyla az degil diye düsünüyorum 1500 dk 39-40tl gsm operatörlerinde ben vakit olmadıgı icin arayısa geçtim... 800-900 tl ye sabahtan aksama calısan bi ton adam var bu ülke de ya da 50 tl icin madene giren diyeceksiniz bi ev kiralasan 1000 tl aslında evet emlak sahibi kiraladıgında böyle kazanıyor ama 6 bin tl kira ödüyor vergi ödüyor calısanların sigortası yemegi aylık 10-11 gideri var son 2 aydır boş oturdklarını düsünürsek risk alıyorlar... Normal degil mi? Eğer 1-2 bin kazansa ayda 3-4 ev kiralasa baska meslege gerek yok ama öyle olmuyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi - 15-06-2014, 21:12:12AdSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim...
Konu Güncel
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi - 16-06-2014, 18:26:33Sanıldığı kadar zor değil şöyle ki kiraya vereceği zaman ev sahibinden hiçbir şey çıkmayacağı için konuşunca ikna edebiliyorsun.MusteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle