Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim ondan buraya açtım farklı bir yer ise lütfen yönlendirin oraya açayım
Kız arkadaşım uludağ üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olup, Fen Bilimleri, Matematik ve İngilizce alanlarında ders verebilecek nitelikte, deneyimli bir eğitimcidir. Kendisinin amacı, bu bilgi ve becerilerini bir dershanede veya özel bir eğitim kurumunda değerlendirmektir.
Kendisinin ikamet ettiği yer Aydın/Söke olmakla birlikte, bu bölgede ihtiyacı olan kurumlarla çalışmaya hazırdır. Eğitim sektöründe uzman ve öğrenci odaklı bir yaklaşımı benimseyen bir öğretmen olarak, öğrencilere hem akademik başarı hem de kişisel gelişim yolunda katkı sunmayı hedeflemektedir.
Eğer eğitimci ihtiyacınız varsa veya bu konuda tanıdığınız bir kuruma referans olabileceğinizi düşünüyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz.
ilkokul , orta okul seviyesi öğrencileri olan yerler istiyor
iletişim için bana yazabilirsiniz 0506 362 56 36
dershane iş arayışı
1
●136
- 15-11-2024, 17:42:50
- 26-11-2024, 20:16:05Merrhaba, bir eğitimci olarak tavsiyede bulunayım.
Bir öğretmen alanı dışında ne kadar üstün yeterliliklere sahip olsa bile kendi alanı dışında derse giriyorsa bu öğretmen çok daha zorlu koşullarda çalıştırılır. Maddi olarak da çok düşük ücretlere çalışır.
Zamanında Fizik de bildiğim için çok teklif geldi ama ben anlatmadım. Sadece kendi alanımda ilerledim ve şuanda İlköğretimden - Üniversiteye kadar (üniversite dersleri de dahil) ders veriyorum.
Birden fazla derse giren öğretmenler veya alanında derse girmeyen öğretmenler genelde asgari ücretin çok altında çalıştırılıyor.
Bulunduğum semtte az çok tanınan bir öğretmenim. Tavsiyem bir alanda (kendi alanında) ve her zaman aynı semt içinde çalışması olur.
İlerleyen senelerde özel ders anlamında çok faydası olur.
Ek olarak o bölgede tanınan iyi bir öğretmen olursanız kurumlar sadece bir grup için size çok ciddi ödemeler yapar. ( bahsettiğim ücretler özel ders ücretlerininde üstünde)
Sadece bir grubun dersine girip hafta boyunca çalışan sıradan öğretmenlerin aldığı parayı alır geçer.