Bana arkadaşlar iş lazım. Evleneceğim param yok
38
●3.262
- 14-08-2024, 11:01:19Konu sahibi arkadaş durumunu açıklamış ve ek iş aradığını belirtmiş, ama konu çok farklı yerlere evrilmiş. Mesajların çoğunu okudum, evlilik konusunda çok farklı fikirleriniz var, ki bu doğal bir şey herkes kendi penceresinden bakıyor dünyaya, zaten sistem insanları bireyselliğe doğru hızlıca sürüklerken, evliliğin tercih edilmesi beklenemez? Acizane kişisel fikrim, evlenmek ayrı bir kavram aile olmak ayrı bir kavramdır, tavsiyem evlenme kararınızı alırken aile olabileceğiniz eşler ile evlenin.
- 14-08-2024, 13:58:02Eski ve yeni dönem asla kıyaslanamaz. Hızla koşmayla alakası yok.Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 15 sene önce part time çalışarak kazandıgım fiziksel işlerle 1 ay bodrumda tatil yaptım sıfır bilgisayar sıfır telefon ve sıfır ses sistemi almıştım.
Zaman devir değişti. Ekonomi aynı değil, alım gücü düştü. Şartlar maaşlar aynı değil. 0,69 faizle ev alınıyordu eskiden. O kredileri ödeyenlerin kredi borcu aylık 2.000 lira , kiracıdan aldığı kira 20.000 lira.
Haziran 2024te açlık sınırı 19.044 TL, yoksulluk sınırı 65.874 TL!
- 15-08-2024, 17:33:41Son 10 yılın özetiydi üstadım.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle. Arkadaşımız Norveçten mi yazıyorsun demiş o yüzden anlattım.sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani para her zaman olacak veya hiçbir zaman olmayacak diye bir kaide yok. Önemli olan her iki tarafın bu duruma hazırlıklı olması.