• 15-10-2023, 00:44:44
    #1
    Merhaba benim ek işe ihtiyacım var 3 yaşında çocugum otizimli ve gerçekten şu aralar çok sıkıştım annem ve babamı kaybettim kanserden eşim çocuga birşey istiyor yok diyemiyorum ailem çok kalabalık değil çevremde yok zaten instagram sayfa kastım sattım ama olmadı Allah kimseyi evladı ile sınamasın herşey çok pahalı yetişemiyorum asgari ücret ile banka da kesiyor annem destek oluyor idi babam çaliş mıyor idi hasta olduğu için onlarda ölünce çaresiz kaldım elimden pek bir iş gelmez ama uğraşırım kendimde rahatsızım annemin ve babamın ölümünden sonra çöktüm ve toparlanmak isterken çocugumun Otizimli olduğunu öğrendik ek olarak izinli günlerimde tarlaya gittim ama kış yaklaştı artık o işlerde olmuyor son 2 3 ayda çöktüm resmen 30 yaşındayım saçlarım dökülmeye başladı İsyan etmiyorum kesinlikle Yüce Rabbim imtihan ediyor bazı şeyler zoruma gidiyor neden çocuguma bir şey alamıyorum? İnanın herşey çok pahalı ve koskoca dünyada yanlızım dedemin ikisi de yaşiyor evlat açısından onlarda kötü durumda babamın babası hacı dedem çalışıyor 75 yaşında Isparta'da 3 tekerlikli araba ile hurda topluyor napsın adam mecbur daha neler neler Anlatsam bitmez Allah Razı olsun vaktinizi aldım.


    SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ ANNEM


  • 15-10-2023, 00:48:57
    #2
    selamlar hocam, daha önce bununla alakalı bir konu açıp 1 kişiye WordPress ile ilgili bildiğim her şeyi öğretip nasıl para kazanacağıyla alakalı yardım edicektim, biraz uzun sürebilecek bir şey ama eğer düşünürseniz ücretsiz bir şekilde uzun vadeli bir gelir kapısı elde etmenize yardımcı olmak isterim elimden gelen aklıma gelen bu var
  • 15-10-2023, 00:50:50
    #3
    Konu up+++
  • 15-10-2023, 00:51:36
    #4
    Misafir; @AnaBayin; @MaxKreatif; @Grafiktasarimci;
  • 15-10-2023, 00:52:21
    #5
    konu up +++
  • 15-10-2023, 00:53:16
    #6
    DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar öncellikle rabbim güç kuvvet versin.
    Başınız sağolsun.
    İletişim numarası iletirseniz,
    Ortağıma ileteyim, yakın zamanda görüşsün sizinle.
    Canlı destek ekibimizde görmek isterim sizi.
    EDİT: Çalışma saatlerimiz esnek olduğundan, sizi çok yormayız.
    • ReferXchange
    • Alpero
    • CanerGok
    ReferXchange, Alpero, CanerGok ve 8 kişi bunu beğendi.
    11 kişi bunu beğendi.
  • 15-10-2023, 00:55:02
    #7
    Allah yardımcınız olsun hocam. Biz de bu yaz bir süre çocuğun hastalığıyla uğraştık. Gerçekten zor zamanlar. Umarım en kısa zamanda hem maddi hem manevi olarak rahatlarsınız.
  • 15-10-2023, 00:55:52
    #8
    Allahım razı olsun.
  • 15-10-2023, 00:57:14
    #9
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar öncellikle rabbim güç kuvvet versin.
    Başınız sağolsun.
    İletişim numarası iletirseniz,
    Ortağıma ileteyim, yakın zamanda görüşsün sizinle.
    Canlı destek ekibimizde görmek isterim sizi.
    EDİT: Çalışma saatlerimiz esnek olduğundan, sizi çok yormayız.
    Geri dönüşünden dolayı çooook teşekkür ederim iyiki varsınız