KOSGEB veya TKDK için iş planlarınızı hazırlayabiliriz.
YENİ İŞ KURACAKLAR İÇİN
İş fikrine uygun destek kapsamındaki NACE kodunun belirlenmesi ve girişimcilik sertifikalarının alınmasından başlayarak ödenek alınana kadar ki tüm süreç için hizmet sunabiliriz.
ŞİRKETİNİ KURMUŞ OLANLAR İÇİN
Şirket kurmadan önce girişimcilik sertifikalarını almış ve kuruluş tarihi üzerinden 2 yıl geçmemiş olanlar için hizmet verebiliriz.
yusufibili@outlook.com
WhatsApp : 05510567532
KOSGEB/ TKDK İŞ PLANI HAZIRLAMA ve DANIŞMANLIK HİZMETİ
2
●194
- 05-06-2022, 15:09:06Şahıs ve Tüzel kişi olarak açılışlarda Kosgeb'den 5 bin ile 10 bin TL arası hibe alabilirsiniz ve iki sene içerisinde ilk sene 20 bin ikincisi sene 20 bin olmak üzere hibe şeklinde performans desteği alabilirsiniz. Bazı faaliyetlerde bu desteklerden muaf ama yine de ilk açılışta Kosgeb Girişimcilik sertifikası alınmasını öneririm. İlerleyen zamanlarda Kosgeb'in çıkardığı finansman desteklerinden maliyetsiz olarak faydalanabilirsiniz.