Merhaba değerli dostlar ben Doğukan. Bir süredir Grafik Tasarım ve Web Tasarım alanında freelance olarak Home Office çalışmaktayım. Neredeyse günün 6,7 saatlik uyku zamanı harici hep bilgisayar başındayım. Gerçekten oldukça boş zamanım oluyor. Grafiğe ek olarak bir çok alanda oldukça bilgi sahibiyim. Gerek SMM işleri gerek Wordpress, Domain, Hosting vb. sayamayacağım bir çok alan. Bu boş vaktimi bir veya birden çok web sitesinde başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Canlı Destek ve Ticket Sistemi Operatörlüğü yaparak değerlendirebileceğimi düşündüm. Yaptığım iş gereği müşteri ile sürekli birincil olarak irtibat kurduğum için iletişim konusunda gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum. Ayrıca 10 Parmak klavye kullanımım ile de hızlı bir hizmet verebilirim. Detaylı bilgi ve iş teklifi için yorum bırakabilir ya da özel mesaj gönderebilirsiniz.
Eklenen Not: Özellikle gece saatlerinde müşterileri ile iletişim halinde kalmak ve destek vermek isteyen web sitesi, işletme sahipleri tercih edebilir.
ESENLİKLER.
Canlı Destek - Teknik Destek Operatörü ( Bir Çok Alanda Hizmet )
5
●309
- 26-04-2019, 02:15:56Buradan pek iş fırsatı çıkar mı bilmiyorum ama Apple, Turkcell gibi kurumsal şirketlerin evden müşteri hizmetleri temsilciliğini yapabilirsin.
https://www.apple.com/jobs/tr/aha.html - 26-04-2019, 04:14:27Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yeni kurmuş olduğum geniş kapsamlı bir şirketim var. Şirketin temsilciliğini yapıp, kazandırdığın kadar kazan mantığıyla çalışabiliriz. Şirketimin internet sitesini biraz inceleyebilirsen detaylar hakkında görüşebiliriz.
www.turkomedya.com.tr