• 06-08-2010, 16:05:48
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Bu siteyi nette gezinirken buldum.Linkinize her tıklattığınızda 1€ veriyor.Ama bunu ödeme olarak istemiyorsunuz.Netbook,iphone,Nikon Coolpix L100 fotoğraf makinesi bir de hoparlör var onu tam anlamadım.Netbook 3000€,iphone 2500€,fotoğraf makinesi 3000€.Güvenilir mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.



    Bu benim linkim tıklamak ve burdan kaydolmak isterseniz.(Lütfen )
    http://www.e-castig.com/index.php?r=71QGt

    Bu da normal link.
    http://www.e-castig.com
  • 06-08-2010, 16:07:43
    #2
    3 bin kişiye tıklatıcağıma gider taksitle alırım netbooku. Çok uğraştırır bu.
  • 06-08-2010, 16:15:05
    #3
    ödeme kanıtı gibi bişey olsa tadından yenmez ama teşekkürler.
  • 06-08-2010, 16:50:09
    #4
    kazansak bile iphone ve notebook gümrükten geçmez takılır.
  • 06-08-2010, 17:39:58
    #5
    hitli siteden iframe açılıp kolayca yapılır da, scam sitedir burası.
  • 07-08-2010, 11:10:04
    #6
    antijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hitli siteden iframe açılıp kolayca yapılır da, scam sitedir burası.
    %100 scam site bu çünkü ne mail doğrulaması ne bişey hemen üye ol tıklatmaya başla başka hiçbir açıklama vs yok
  • 11-08-2010, 15:00:33
    #7
    .nci Sözlükte millet bunu kullanıyor her seferinde . Hiç bir bilgim yok ama sanmıyorum güvenilir olduğunu
  • 21-08-2010, 22:31:08
    #8
    Deneyen oldu mu?
  • 21-08-2010, 22:44:38
    #9
    sahte site...