Zevkdiyari !
307
●23.526
- 30-09-2008, 14:21:47Üyeliği durduruldubenim hesap kapanmış galiba giremedim bugun hesabıma
- 30-09-2008, 14:30:29Yazınızın tamamını okumaya değer bulmadım, benimle ilgili kısımlar için aynı şeylerin seninde başına gelmesini diliyorum, empati kurma yeteneğiniz olmadığı çok açık. Birşeyi anlamanız için sizinde başına gelmesi gerekiyor sanıyorum.seotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hakkım olan bir parayı istiyorum, msn'den ulaşamıyorsam, telefon vermemişlerse buradan hakkımı aramamdan doğal hiçbirşey olamaz. Kendilerini gelip savunamayan adamları siz hangi akla hizmet savunuyorsunuz anlamış değilim. 'Haberler iyi zevkdiyarı ile görüştüm..' diyerek attığım mesajın tarihine bakacak olursanız ne kadar süredir benzer şekillerde oyalandığımı görürsünüz. Madem bu kadar boş vakti olan bir adamsınız (oturup 50 sayfa yorum okumuşsunuz), benim hangi noktadan sonra sinirlendiğimi de idrak edebilmiş olmanız gerekirdi. Sanırım algı yollarınızda bir bozukluk var veya bu şirket ile ilgili çıkarınıza olan bir durum söz konusu.
Ben bunca zaman halden anlayıp ödeme tarihimim ertelenmesine göz yumdum. Ama bana gelip "pazartesi günü ödemen yapılacak kardeş, bu zamana kadar idare ettin bizi allah razı olsun" diyip pazartesi günü foruma herkesin ödemeleri yapıldı denirse ve bu herkesin içerisinde ben yoksam ben hakkımı ararım arkadaşım. Bu durumu nankörlük olarak tanımlayacak kişiyi kısıtlı zekasıyla başbaşa bırakıyorum.
Dipnot: ikili tartışmalara dönüştürmeyin konuyu, yetkili kimse o gelsin kendisini savunsun. Daha öncede söyledim bu adamların kendilerini savunabilecek donanımları var. Sizin burada kraldan fazla kralcı olmanız sadece miğde bulandırır. - 02-10-2008, 05:47:14Üyeliği durdurulduSkyGod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazının tamamini okumaya değer bulamadığınızı soyluyorsunuz ancak cevap yazabiliyorsunuz. Güzel.
Empati kurma yeteneği nedir ?
Acaba sen bunun anlamını biliyormusunuz yada beni taniyormusunuz ?
Kım oldugumu ne iş yaptiğimi biliyormusunuz ?
Okumak sizin için boş vakit olabilir ancak. Okuduğum için insanlara karşı hitap etmeyi biliyorum sayın kardeşim. Okuduğum için benim başıma böyle olaylar gelmiyor. Okuduğum için Şu an İTÜ deyim.
Yaptığın sadece terbiyesizlik olarak karşılıyor ve seni kınıyorum.
Algı yollarimda bir bozukluk var oylemi bu nasıl bir hakaret ? Nasıl bir cümle ? Açıklarmısınız.
Eğer Yazımı okusaydınız zevkdiyari ile ilgili herhangi bir baglantim yoktur yazısını gorebilirdiniz.
Sizi sadece kınıyor ve yetkili arkadaslara bildiriyorum Hakaretinizden ötürü. - 02-10-2008, 12:43:31Ya senin zevkdiyarı ile ne alakan varda bu kadar savunup tartışma çıkarıyorsun? demişsinki link değişimi yapan adamdandamı ulaşamadın, böyle bir iletişim nerde gördün sen hayatında?
Sonuçta burada bir iş yapılıyor, bir şekilde iletişim olmalı yetkili kişilerle? Mail adresi belirtiliyor tek olarak sitede ve bu adres çalışmıyor?
Zevkdiyarı'nın buraya üye olmasının sebebide burdaki arkadaşlara sistemi tanıtmak ve üye kazanıp iletişim kurmak'dır ama ben şlahsen haç hafta oldu bir tane ö.m.'ıma cevap alamadım!
İletişim için msn adresi veriliyor bunada yaklaşık 2-3 haftadır tek cevap alamadım fakat bundan öncesinde çok nadirde olsa cevaplar alıyorduk hatta sistemi kullanırken her defasında cevabımızı alıyorduk ama şimdi alamıyoruz.
Ödemelerimiz şu zamanda yapılacak diye kesinleştirilmiş bir tarih alamadık her defasında! Ödemeniz yapılacak kesinlikle ödemeleriniz kalmaz tarzında cevaplar aldık ama hep tarih istediğimizde bir cevap alamadık..
Video önü reklam yasak diyorsunuz bide yetkililere sorun bakalım biz 01 ağustostan sonra video önü reklam yapmışmıyız..
Ödeme konusuna gelince nerdeyse 3 ay olucak ödememi alamadım henüz.
Şimdi soruyorum size; Seo danışmanlığı yapıyorsunuz sanırım! ben size bir gün gelince ödemenizi yaparım eğer bu şekilde bana seo danışmanlığı yapacak iseniz memnun olurum. ama böyle aradan 2-3 ay geçince beni kötülemeyecek, ve buralarda konu açmayacak olup ne pm lerinize cevap isteyecek nede msn den cevap bekleyeceksiniz. Ben size ayda bir yazarım bi gün öderiz diye.. Mutlu olurmusun bu şekilde? Ödeme yapmam gerekiyor 2 aydır tüm sitelerim sandbox'da ve bu ödemede bizim için önemli durumda.. defalarca bunu belirttiğim halde alamıyoruz işte.
Eğer zevk diyarında bi alakan yok ise, bu şirketi savunmayı vazgeç.
seotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 02-10-2008, 12:49:17Üyeliği durdurulduBir alakanız yoksa savunmak neden size düşüyor ? Ayrıca İTÜ'deyim diyerek terbiyesizlik yapan sizsiniz. İTÜ'de olunca ne oluyor söylermisiniz ? Adamın 1000-2000 YTL'si açıklama dahi yapılmadan ödenmiyor sonra bunun savunulacak tarafını arıyorsunuz. yetkilisi çıksın bir açıklama yapsın bizde ona göre kullanıp kullanmayacağımızı bilelim.seotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-10-2008, 02:53:29Üyeliği durdurulduO Kadar yazımda onu mu gordun cvp yazacak.DarkApple adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-10-2008, 02:54:29Üyeliği durdurulduquale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın 1000-2000 YTL'si açıklama dahi yapılmadan ödenmiyor
Adamı savunmak sanamı kaldı ? peki sen nerden biliyorsun kaldığını belki reklam yapiyor. neyse son msjim bu. - 05-10-2008, 17:04:41Üyeliği durdurulduÖdeme yapmayan taraf tekil , ödeme alamayan taraf çoğul farkındaysanız. Yani belirli bir kişiyi savunmuyorum. Bende kullanıyorum sistemi ve ödeme alıp alamayacağımı merak ediyorum doğal olarak. Bencede son mesajın olsun bu konuya çünkü gereksiz mesajlar atıp duruyorsun.seotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle