Ya senin zevkdiyarı ile ne alakan varda bu kadar savunup tartışma çıkarıyorsun? demişsinki link değişimi yapan adamdandamı ulaşamadın, böyle bir iletişim nerde gördün sen hayatında?
Sonuçta burada bir iş yapılıyor, bir şekilde iletişim olmalı yetkili kişilerle? Mail adresi belirtiliyor tek olarak sitede ve bu adres çalışmıyor?
Zevkdiyarı'nın buraya üye olmasının sebebide burdaki arkadaşlara sistemi tanıtmak ve üye kazanıp iletişim kurmak'dır ama ben şlahsen haç hafta oldu bir tane ö.m.'ıma cevap alamadım!
İletişim için msn adresi veriliyor bunada yaklaşık 2-3 haftadır tek cevap alamadım fakat bundan öncesinde çok nadirde olsa cevaplar alıyorduk hatta sistemi kullanırken her defasında cevabımızı alıyorduk ama şimdi alamıyoruz.
Ödemelerimiz şu zamanda yapılacak diye kesinleştirilmiş bir tarih alamadık her defasında! Ödemeniz yapılacak kesinlikle ödemeleriniz kalmaz tarzında cevaplar aldık ama hep tarih istediğimizde bir cevap alamadık..
Video önü reklam yasak diyorsunuz bide yetkililere sorun bakalım biz 01 ağustostan sonra video önü reklam yapmışmıyız..
Ödeme konusuna gelince nerdeyse 3 ay olucak ödememi alamadım henüz.
Şimdi soruyorum size; Seo danışmanlığı yapıyorsunuz sanırım! ben size bir gün gelince ödemenizi yaparım eğer bu şekilde bana seo danışmanlığı yapacak iseniz memnun olurum. ama böyle aradan 2-3 ay geçince beni kötülemeyecek, ve buralarda konu açmayacak olup ne pm lerinize cevap isteyecek nede msn den cevap bekleyeceksiniz. Ben size ayda bir yazarım bi gün öderiz diye.. Mutlu olurmusun bu şekilde? Ödeme yapmam gerekiyor 2 aydır tüm sitelerim sandbox'da ve bu ödemede bizim için önemli durumda.. defalarca bunu belirttiğim halde alamıyoruz işte.
Eğer zevk diyarında bi alakan yok ise, bu şirketi savunmayı vazgeç.
Yazının tamamini okumaya değer bulamadığınızı soyluyorsunuz ancak cevap yazabiliyorsunuz. Güzel.
Empati kurma yeteneği nedir ?
Acaba sen bunun anlamını biliyormusunuz yada beni taniyormusunuz ?
Kım oldugumu ne iş yaptiğimi biliyormusunuz ?
Okumak sizin için boş vakit olabilir ancak. Okuduğum için insanlara karşı hitap etmeyi biliyorum sayın kardeşim. Okuduğum için benim başıma böyle olaylar gelmiyor. Okuduğum için Şu an İTÜ deyim.
Yaptığın sadece terbiyesizlik olarak karşılıyor ve seni kınıyorum.
Algı yollarimda bir bozukluk var oylemi bu nasıl bir hakaret ? Nasıl bir cümle ? Açıklarmısınız.
Eğer Yazımı okusaydınız zevkdiyari ile ilgili herhangi bir baglantim yoktur yazısını gorebilirdiniz.
Sizi sadece kınıyor ve yetkili arkadaslara bildiriyorum Hakaretinizden ötürü.