SkyGod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazınızın tamamını okumaya değer bulmadım, benimle ilgili kısımlar için aynı şeylerin seninde başına gelmesini diliyorum, empati kurma yeteneğiniz olmadığı çok açık. Birşeyi anlamanız için sizinde başına gelmesi gerekiyor sanıyorum.
Ben hakkım olan bir parayı istiyorum, msn'den ulaşamıyorsam, telefon vermemişlerse buradan hakkımı aramamdan doğal hiçbirşey olamaz. Kendilerini gelip savunamayan adamları siz hangi akla hizmet savunuyorsunuz anlamış değilim. 'Haberler iyi zevkdiyarı ile görüştüm..' diyerek attığım mesajın tarihine bakacak olursanız ne kadar süredir benzer şekillerde oyalandığımı görürsünüz. Madem bu kadar boş vakti olan bir adamsınız (oturup 50 sayfa yorum okumuşsunuz), benim hangi noktadan sonra sinirlendiğimi de idrak edebilmiş olmanız gerekirdi. Sanırım algı yollarınızda bir bozukluk var veya bu şirket ile ilgili çıkarınıza olan bir durum söz konusu.
Ben bunca zaman halden anlayıp ödeme tarihimim ertelenmesine göz yumdum. Ama bana gelip "pazartesi günü ödemen yapılacak kardeş, bu zamana kadar idare ettin bizi allah razı olsun" diyip pazartesi günü foruma herkesin ödemeleri yapıldı denirse ve bu herkesin içerisinde ben yoksam ben hakkımı ararım arkadaşım. Bu durumu nankörlük olarak tanımlayacak kişiyi kısıtlı zekasıyla başbaşa bırakıyorum.
Dipnot: ikili tartışmalara dönüştürmeyin konuyu, yetkili kimse o gelsin kendisini savunsun. Daha öncede söyledim bu adamların kendilerini savunabilecek donanımları var. Sizin burada kraldan fazla kralcı olmanız sadece miğde bulandırır.

Yazının tamamini okumaya değer bulamadığınızı soyluyorsunuz ancak cevap yazabiliyorsunuz. Güzel.

Empati kurma yeteneği nedir ?
Acaba sen bunun anlamını biliyormusunuz yada beni taniyormusunuz ?
Kım oldugumu ne iş yaptiğimi biliyormusunuz ?

Okumak sizin için boş vakit olabilir ancak. Okuduğum için insanlara karşı hitap etmeyi biliyorum sayın kardeşim. Okuduğum için benim başıma böyle olaylar gelmiyor. Okuduğum için Şu an İTÜ deyim.

Yaptığın sadece terbiyesizlik olarak karşılıyor ve seni kınıyorum.
Algı yollarimda bir bozukluk var oylemi bu nasıl bir hakaret ? Nasıl bir cümle ? Açıklarmısınız.

Eğer Yazımı okusaydınız zevkdiyari ile ilgili herhangi bir baglantim yoktur yazısını gorebilirdiniz.

Sizi sadece kınıyor ve yetkili arkadaslara bildiriyorum Hakaretinizden ötürü.