• 08-01-2008, 18:49:57
    #10
    volkan oradan ayrılmış. kendisi söylemişti
  • 08-01-2008, 20:23:31
    #11
    tırt olduğu baştan belliydi 3 gün kullndım bıraktım. kıvıramadılar böyle giderse kıvıramazlar da
  • 08-01-2008, 21:15:59
    #12
    Daha önceki konudada belirtmiştim hesabından bakiye düşmesi işini hani anlamadığım şu madem ki vermeyeceksin neden düşüyorsun Kişi veya kişler çalıştığı yerin ne kadar sağlam olduğunu kestirebilir .... herneyse sonuçta balon oldu.
  • 09-01-2008, 02:03:39
    #13
    sistemi bize tanıtan @volkanbagcı bi ara baya bir sorun olmuştu forumda. Hesaplar silinmişti ücretler düşmüştü kazançlar geri eklenecek vs deniyordu ama eklenmemişti. şimdi hesabıma baktım 11ytl olarak hesabım düzeltilmiş ama ne zaman düzeltildi bilmiyorum. yaklaşık 1- 1.5 aydır girmiyordum panele. devam etsemmi bilmiyorum o paraya bir domain alırız ödeme alınca bizede bilgi verirsen seviniriz @karali ve en son öğrendiğim kadarıyla volkan o şirketten ayrılmıştı.
  • 09-01-2008, 03:10:47
    #14
    Bendede 10 ytl birikmişti, sonra düşürmüşlerdi, sonra eski haline gelmiş.
    Reklamdan para kazanmıyorum zaten, öyle tırt bir iki sitem var.

    Ödeme yapmıyorlarsa deniz feneri banneri koyarım sorun değil 3-4 kuruşun dolandırıcılığını yapmasınlar garibanız zaten
  • 09-01-2008, 11:05:09
    #15
    Sizin yine azmış kardeş benim xxx.xxytl
  • 09-01-2008, 17:09:49
    #16
    karaLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizin yine azmış kardeş benim xxx.xxytl
    evet az azlıgında yada çokluğunda değilim ya bize bu sponsoru tanıtan kişi gelip r10unu içinde başlık açtı ve biz resmen dolandırıldıktan sonra r10 yönetimi buna bir tepki göstermedi.

    içeride kalan paramın derdinde değilim zaten ama bir gold üyenin yaptığı tanıtımın 2 günde sizin deyiminizle tırt olması + sürekli aynı cevapları vererek başından salması kötü bir olay.
    Madem başaramıyacaksın neden böyle bir işe giriyorsun, tmm volkanbagci orada sadece bir çalışan kişi olarak kendini tanıttı ama biz bunu sistemden sorunlar çıktıktan sonra ögrendik ayrıca tanıtım işini bir yetkilide gelip yapabilirdi, bu kadar büyük bir sorumluluğu almak kolay bi iş değil !!

    Neyse söylenecek çok şey var. bi laf vardır " ... .... davası olmaz " diye

    iletişim bölümünden tekrar bir msj gönder bizim paralar bi işe yaramaz ama senin xxx ytl orda kalmasın bari
  • 09-01-2008, 18:48:49
    #17
    1 yıldır aynı,klasikleşti bu numaralar, ilgili(o kendini biliyor) arkadaştan yeni senaryolar üretmesini talep ediyorum.
  • 09-01-2008, 18:53:21
    #18
    Üyeliği durduruldu
    selim61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 yıldır aynı,klasikleşti bu numaralar, ilgili(o kendini biliyor) arkadaştan yeni senaryolar üretmesini talep ediyorum.
    öncelikle kendini bilmez arkadaşım halan daha fırsat buldukca bana laf sokman hiç hoşuma gitmiyor.
    seninle muhattap olmak istemiyorum.

    Dodenin benle bir alaksı yok yaklaşık 2 aydır.
    ve az önce Dekanın açtığı konuda şu açıklamayı yazdım;

    Alıntı
    bu konuya yazılması gereken en iyi cevabı ben verebilirim sanırım,

    Bende Dodede çalışıyordum hatta affilaite programının yapımında bulundum ayrıca programın başlatıcısıda benim.

    Dode şuan halan istediği yerde değil gelemedi.
    Başından kötü bi olay geçtiğini biliyorum maddi olarak.
    Bunun sizlere ve bizlere yansıtılması doğru olan değil ancak aldığım cevap elden gelmedikden sonra yapacakda pek bişi yok snaırım.

    Şunu söliyebilirim Dode istenilen yere yaklaşmış durumda.
    Yani hem maddi hemde manevi sorunların çözüleceğini sölüyorlar.

    Konuyu görünce aradım firma sahibi ile görüştüm,
    Durumundan onarında gerçekden üzüntüde ve sıkıntıda olduklarını,
    Webmasterlar için gelişen olayların düzeltileceği cevabını aldım.

    Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta başına kadar sorunların tamamen çözüleceği bana bildirildi.

    Bilginize.

    Edit: Ayrıca Dode2yi hafife almanızı istemiyorum şuanki bulunduğu konuma gelene kadar
    300 bin $'dan fazla para harcanmıştır deiğim gibi son 3 ayda yaşanılan bir sıkıntıdan dolayı bu durumdadır.
    Yukarıda da yazdığım gibi durumun düzeleceğini sölüyorlar.
    Ben inanıyorum çünki düzelmezse zaten bu şekilde yürümez bu şekilde yürümüyeceğini bile bilede hiç bir firma 3 4 ay direnmez.
    lütfen selim kardeşim benimle ilgil bir sorunun varsa özelden ulaş.senin kendini bilmezliğini çekecek durumda değilim, anlaşıldı umarım