1 yıldır aynı,klasikleşti bu numaralar, ilgili(o kendini biliyor) arkadaştan yeni senaryolar üretmesini talep ediyorum.
öncelikle kendini bilmez arkadaşım halan daha fırsat buldukca bana laf sokman hiç hoşuma gitmiyor.
seninle muhattap olmak istemiyorum.
Dodenin benle bir alaksı yok yaklaşık 2 aydır.
ve az önce Dekanın açtığı konuda şu açıklamayı yazdım;
Alıntı
bu konuya yazılması gereken en iyi cevabı ben verebilirim sanırım,
Bende Dodede çalışıyordum hatta affilaite programının yapımında bulundum ayrıca programın başlatıcısıda benim.
Dode şuan halan istediği yerde değil gelemedi.
Başından kötü bi olay geçtiğini biliyorum maddi olarak.
Bunun sizlere ve bizlere yansıtılması doğru olan değil ancak aldığım cevap elden gelmedikden sonra yapacakda pek bişi yok snaırım.
Şunu söliyebilirim Dode istenilen yere yaklaşmış durumda.
Yani hem maddi hemde manevi sorunların çözüleceğini sölüyorlar.
Konuyu görünce aradım firma sahibi ile görüştüm,
Durumundan onarında gerçekden üzüntüde ve sıkıntıda olduklarını,
Webmasterlar için gelişen olayların düzeltileceği cevabını aldım.
Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta başına kadar sorunların tamamen çözüleceği bana bildirildi.
Bilginize.
Edit: Ayrıca Dode2yi hafife almanızı istemiyorum şuanki bulunduğu konuma gelene kadar
300 bin $'dan fazla para harcanmıştır deiğim gibi son 3 ayda yaşanılan bir sıkıntıdan dolayı bu durumdadır.
Yukarıda da yazdığım gibi durumun düzeleceğini sölüyorlar.
Ben inanıyorum çünki düzelmezse zaten bu şekilde yürümez bu şekilde yürümüyeceğini bile bilede hiç bir firma 3 4 ay direnmez.
lütfen selim kardeşim benimle ilgil bir sorunun varsa özelden ulaş.senin kendini bilmezliğini çekecek durumda değilim, anlaşıldı umarım