• 08-12-2007, 18:38:45
    #28
    LossMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Banada mailin aynısı gelmiş. Gördüğünüz gibi cevapsız sorularla başbaşa kaldık. 15.12.2007 tarihinden itibaren ringoya giriş yapamayacakmışım. Önce hesaptaki ödemeleri yapsınlar. Şu anda 7 sitemde ringo bannerları görüntülenemiyor. Sizlerde sitelerinizde bannerlar aktifmi?
    ringofon şu anda açılmıyor, bakım var anlaşılan, herkeste var o durum merak etme

    + ödemeleri yapar öyle hesapları kapatırlar merak etmeyin arkadaşlar o kadar da değil.
  • 08-12-2007, 18:49:43
    #29
    bende aldım ama umrumda deil artık..
  • 08-12-2007, 18:54:56
    #30
    Sitelerde banner yayınlayan varsa bence şuan için kaldırsın banneri, özellikle header de banner kullanan arkadaşlar Şuan aşırı kasıyor siteyi :/
  • 08-12-2007, 19:25:11
    #31
    Ringofon iptal arkadaşlar, haftalardır birileri sistemde hata var diye bas bas bağırıyordu, milyonlarca dolar kazanıyor bu adamlar, sağlam 3 tane yazılımcı çalıştıramıyorlarmı??
    Buradan duyurayım bari, çok yakında süper bir ortaklık sistemi açacağım, şuan proje aşamasında, yakında yazılım safhasına geçeceğim, pek düşünülmemiş birşey ve yeri yerinden oynatır gibime geliyor, nakit sıkıntısını da halledersek süper olucak..
  • 08-12-2007, 21:24:00
    #32
    Üyeliği durduruldu
    Degerli Is Ortagimiz,

    Sirketimiz ADTECH tarafindan yonetimi yapilan Ringofon™ Internet Satis Ortakligi Sistemi\'ne bagli Is Ortaklari\'nin Google AdWords™ uzerinden Ringofon™ urun ve servislerine yonelik reklam yayinlamalari ile ilgili revize politikamizi Ringofon İş Ortaklığı Sistemi linkinde yer alan Is Ortakligi Sozlesmesi\'nde bulabilirsiniz.

    Revize politikamiza gore; Google AdWords™ programı cercevesinde Ringofon™ Urun ve Servislerini tanitarak satis gerceklestirmek isteyen Is Ortaklarimiz, bu tip bir kampanya icin tarafimizdan yazili olarak izin almak zorundadir. Sirketimizden bu tip bir kampanya icin onay istemeden once Google Yardım Merkezi: Google'ın bağlı kuruluş açık artırma politikası nedir? ve http://adword.google.com/support/bin...pic=9280&hl=tr linklerinde yer alan Google AdWords™ Bagli Kuruluslar Politikası ve How do I redeem a promotional code when I sign up with AdWords? Google AdWords Help Center linkinde yer alan Google AdWords™ Promosyon Kodu Kurallari'ni okumanizi tavsiye ederiz.

    Sirketimiz, Ringofon™ Urün ve Servislerinin Google AdWords™ programi cercevesinde tanitiminda, Google AdWords™ Promosyon Kodu (kupon) kullanilmak istenmesi halinde, KESINLIKLE kampanya onayi vermemektedir. Is Ortaklarimizin onaylanan kampanyalarinda da Promosyon Kodu kullanildiginin tespiti halinde, kampanya derhal sonlandirilacak ve bu eylem, Is Ortakligi kurallarimizin ihlali olarak gorulerek, is birligimiz tarafimizdan derhal sonlandirilacaktir.

    Bilgilerinizi rica eder, calismalarinizda basarilarinizin devamini dileriz.

    bana gelen mailde bu bu ne anlama gelio benim gelirim aylık 250 milyon üzerine geçiyor?
  • 08-12-2007, 21:33:43
    #33
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    x-treme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ringofon iptal arkadaşlar, haftalardır birileri sistemde hata var diye bas bas bağırıyordu, milyonlarca dolar kazanıyor bu adamlar, sağlam 3 tane yazılımcı çalıştıramıyorlarmı??
    Buradan duyurayım bari, çok yakında süper bir ortaklık sistemi açacağım, şuan proje aşamasında, yakında yazılım safhasına geçeceğim, pek düşünülmemiş birşey ve yeri yerinden oynatır gibime geliyor, nakit sıkıntısını da halledersek süper olucak..
    Beklıyoruz
  • 08-12-2007, 22:04:27
    #34
    banada adwords maili gelmiş iyide ben adwords kullanmıyorum ki hiç. zaten fazla kazanmıyordum ama. neden böle yapmışlar anlayamadım, kazanmayanlar dursun belki ileride kazanıcaz allah allah
  • 08-12-2007, 22:05:30
    #35
    sisteme kayıt olurken kayıt sözleşmesinde aylık bu kadar kazanmak zorundasınız diye bir yazı yoktu.... bu şekilde bir uygulama resmen suç ve aylık geliri düşük olan kullanıcılar içinde dolandırcılıktır... bide utanmadan aylık 250 YTL kazanç demişler...

    bence buna karşı olan yani bizler, ringofon'a tepkimizi göstermeliyiz...
  • 08-12-2007, 22:33:46
    #36
    Üyeliği durduruldu
    bu adwors maili ringofon kullanan onu kullanamaz anlamındamı anlamadım bende walla.
    bence bu sistemle 3 bini aşan satış ortaklarının sayısını azaltmak istiyorlar az olsun öz olsun diyorlar 3 bin hesapla uraşmakta kolay değil tabi