Degerli Is Ortagimiz,

Sirketimiz ADTECH tarafindan yonetimi yapilan Ringofon™ Internet Satis Ortakligi Sistemi\'ne bagli Is Ortaklari\'nin Google AdWords™ uzerinden Ringofon™ urun ve servislerine yonelik reklam yayinlamalari ile ilgili revize politikamizi Ringofon İş Ortaklığı Sistemi linkinde yer alan Is Ortakligi Sozlesmesi\'nde bulabilirsiniz.

Revize politikamiza gore; Google AdWords™ programı cercevesinde Ringofon™ Urun ve Servislerini tanitarak satis gerceklestirmek isteyen Is Ortaklarimiz, bu tip bir kampanya icin tarafimizdan yazili olarak izin almak zorundadir. Sirketimizden bu tip bir kampanya icin onay istemeden once Google Yardım Merkezi: Google'ın bağlı kuruluş açık artırma politikası nedir? ve http://adword.google.com/support/bin...pic=9280&hl=tr linklerinde yer alan Google AdWords™ Bagli Kuruluslar Politikası ve How do I redeem a promotional code when I sign up with AdWords? Google AdWords Help Center linkinde yer alan Google AdWords™ Promosyon Kodu Kurallari'ni okumanizi tavsiye ederiz.

Sirketimiz, Ringofon™ Urün ve Servislerinin Google AdWords™ programi cercevesinde tanitiminda, Google AdWords™ Promosyon Kodu (kupon) kullanilmak istenmesi halinde, KESINLIKLE kampanya onayi vermemektedir. Is Ortaklarimizin onaylanan kampanyalarinda da Promosyon Kodu kullanildiginin tespiti halinde, kampanya derhal sonlandirilacak ve bu eylem, Is Ortakligi kurallarimizin ihlali olarak gorulerek, is birligimiz tarafimizdan derhal sonlandirilacaktir.

Bilgilerinizi rica eder, calismalarinizda basarilarinizin devamini dileriz.

bana gelen mailde bu bu ne anlama gelio benim gelirim aylık 250 milyon üzerine geçiyor?