• 10-09-2012, 01:33:54
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    css'de left gibi bi değer vermişsin sanırım 11% onu silsen?
  • 10-09-2012, 01:49:09
    #11
    Üyeliği durduruldu
    PSD'den programla falan aktarmışsın bunu galiba.
    Her bir dive position:absolute, top ve left değerleri verilerek sayfaya konumlandırılmış. Sen container'ı ortalasan bile diğerleri gene ortalanmayacak.

    Sil baştan yapmak daha mantıklı olacaktır.
  • 10-09-2012, 02:33:21
    #12
    CebR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    css'de left gibi bi değer vermişsin sanırım 11% onu silsen?
    onu girince zaten bir nevi ortalandı :/
  • 10-09-2012, 10:14:56
    #13
    Normalde direk photoshop tan slice ederek alıp kullanmak hata olur html yi. onun yerine daha sağlam ve profesyonel olması için elle html css yazılmalı.

    Beni yine de bir çözüm yolu göstericem sana yalnız tasarımın genişliği 1024 px olarak ayarlanmış sen bu genişliği maksimun 960px olacak şekilde düşürsen daha güzel olur.

    Aşağıdaki container idsine sahip css kodunu al sendeki ile değiştir. Yalnız tasarımın genişliğini küçüktürsen buradaki width değerini de ona göre düşürürsün.

    Bir de dip not, parçalanmış grafikleri img olarak değilde divlere arkaplan olarak atarsan daha güzel olacaktır.

    Kolay gelsin.

    test web tasarım

    #container {
    	position: relative;
    	width: 1024px;
    	margin: 0 auto;
    }