Arkadaşlar, Flex yapısı malum harika bir şey. Yazılımcı değilim fakat kendi temamı kendim yapıyorum genelde, Adsense yönelik oluyor. Tıklama arttırmak için.
Tamamen Flex yapısına dayanan bir kodlama mantıklı mı? Örneğin header kısmına section açtık ve sol tarafa yazı ve altına buton, sağ tarafa görsel ekledik. Bunları yine Flex ile yapmak mantıklı mı? Ben deniyorum da Flex inanılmaz kolaylık sağladı ama bu kolaylık beni şüpheye düşürdü. Bu kadar kolay olunca şaşırıp sormak istedim burada
Tamamen Flex Yapısı İle Kodlamak Mantıklı mı?
5
●118
- 13-02-2020, 00:53:42caniuse.com üzerinden flexin desteklediği browserları dikkate almanızda fayda var derim.
zaten flex bir çok olayı kolaylaştırmak için var 👍 doğru yoldasınız - 13-02-2020, 00:55:16Bir zararı olmaz diye düşünüyorum o konuda bilgim olmasa da şimdiye kadar aklımdan bile geçmemişti başlığını görünce merak ettim yani amacı o zaten hızlı ve dinamik yazmak için.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle1 kişi bunu beğendi.
- 13-02-2020, 01:32:39_PatroN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleİlgili site için teşekkür ederim, tamamen unutmuştum o meseleyi bak.Ekimnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şey soracağım, flex ile dış çatıları sıralamak ve yerleşimleri sağlamak ucuzca bir iş yapmak olarak mı nitelendirilir? Yoksa ileri yazılımcılar da tercih ediyor mu bu yapıyı? Eskiden matematik ile yaptığım oran ve ölçülerin şimdi sözel olarak yapılmasını sanki ucuzlukmuş gibi hissediyorum. Asıl uğraşı yazılımcılık olanlar da Flex kullanır mı? İleriye dönük bir yapı mı Flex? Bu soruya da cevap verirseniz çok sevinirim. (Basit ama son derece responsive blog tasarımları yapıyorum, ne yaptığına bağlı cevabı gelirse sizden, ön cevabım olsun bu)
Teşekkür ederim cevaplar için. - 13-02-2020, 03:13:46flexi işin kolayına kaçmak gibi düşünmeyin, kullanımınız doğru ise, repsonsivizasyonda sağlıklı çıktı alıyorsanız herhangi bir sorun olmaz aksine, siz flexin hakkını vermiş olursunuz.
öte yandan framework ile çalışın derim.
bootstrap da envai çeşit flexler kullanılmıştır 🤘