faaliyet belgesi hakkinda
30
●1.916
- 20-04-2009, 01:00:11Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yer Sağlıyıcısı Faaliyet Dilekçesini göndermeyi unutmayınız. Vergi Kimlik No Bölümüne T.C Numaranızı girebilirsiniz. Eğerki Yetkili Vergi Kimlik No Bölümüne T.C numaranız yerine Her T.C vatandaşına verilen vergi numaranızı girmelisiniz diye uyarırsa, kendilerine Vergi daireleri T.C Uyruklu vatandaşların kimlik numaralarını geçerli olabileceğini T.C Uyruklu olmayan yabancı vatandaşlar için tahsis edildiğini belirtiniz.
Email 'de eksiklik tespiti yaptıklarında 4 kez V.D No sorunu cıkartmışlardı.
İlk Başvurum 'da bu sıkıntı yüzünden 3 kez V.D gitmek zorunda kalmıştım. Tib Yetkililerini arıyarak durumu belittiğimde kabul edeceklerini söylemişlerdi.
Saygılarımla,
Serkan Ceylan
Kalitenet Internet Hizmetleri - 23-04-2009, 17:27:13Hocam sen yine iyisin en azından bi gerekçeleri var belge eksik...Bana belgeler tmm dedikleri halde daha onay vermedilerbonusbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

- 24-04-2009, 11:54:07arkadaslar basvurumu yaptım 3 gun bekledım hıc bı yanıt gelmedıgı ıcın soru@tib.gov.tr ye meil attım ve cok gecmedı 10 dk ıcınde yanıt geldı.belgelerıde doldurup posta ıle yolladım onu beklıyorum suan eger basvurunuzu yaptınız ve daha bılgı gelmedıyse meil olarak bildiri yapın kesınlıkle donus yapılacaktır