• 02-10-2012, 04:30:53
    Hani mail falan gelmedi yeni reseller hakkında ?

    Ayın 25'inde cpanel lisansın bittiğinde anlamıştım az çok durumu siteleri üstünden destek talebi yolladım ve hallediliyor yazdılar. Hadi sunucuyu devretceksin neden hizmetlerimizi bilerek donduruyorsun ? Sunucular saldırı yüzünden değil firmada çalışan kişinin kişisel sorunları yüzünden kapanmıştır.

    Sorularıma cevap vermeni istemiyorum cevaplarıma cevap ver ?

    Sizin kişisel sorununuz müşteriyi ilgilendirir mi ?
    Cevap: Hayır

    Müşteriye zarar vermeden devri tamamlamak mı istiyorsunuz ?
    1-) Neden sunucunun parasını verip devir işlemini yapmıyorsun afedersiniz ama ben lisedeyken bile bu kadar insanın hakkına gireceğime 600 tl'nin 3-4 katını rahatlıkla bulurdum bulamazsam diye bir şey düşünmezdim çünkü namuslu insan böyle yaşayamaz uyuyamaz yürüyemez kardeşim o sunucuları her türlü açtırırdı.

    2-) Sunucuya verecek paran yok madem bize e-mail atsaydınya cpanel lisansının ne zaman kapanacağını yatırmayacağını düşünmüş kafandan tasarlamışsın belli ayrıca biliyorsun ayrıca whmcs de destek talebini veritabanından değiştirebilecek kadar bilginiz var ( anlayan anladı ) e-mail adreslerimizi mi bulamadın ?

    3-) Paran ve gururun yok diyelim hadi ne bu batakta ki bir firmadan para kazanma şevki ne ? Kıyıda köşede paran yoksa firma kurmayacaksın kardeşim. Ne bilim git başkasının altında çalış.

    Hani devir işleminde en iyi firma seçiminde çok dikkatli davranıyordunuz ?
    Cevap: R10da üyeliği olmayan bir firmaya devrettiğinizi bahsediyorsunuz hakkımızda hayırlısı

    Geri ödeme vermiyorsun firma politikasıymış efendim politikalarınız arasında 600 tl bulamayıp kaç kişinin hakkına girdiğinizin farkında mısınız ?

    Eğer kafanızı yastığa koyduğunuzda gerçekten uyuyabiliyorsanız gerçekten diyecek bir şey yok.
  • 02-10-2012, 14:46:47
    Methosting satın almış sanırım inanın Türkiye'de sorunsuz çalıştığım sayılı firmalardan, hele hele şu Birkur'un olaylarından sonra inanın ilaç gibi bir firma.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:46:47 -->-> Daha önceki mesaj 14:31:00 --

    Fakat hala cpanel ve ftp erişimim yok, bazen gerçekten yapacağınız işe ..... diyor insan..
  • 02-10-2012, 14:47:33
    Yarın öğlene kadar bitmesini umuyoruz dediler. Sitede bir değişiklik yaparsanız muhtemelen silinecektir hala. Yarın öğleni bekliyoruz.
  • 02-10-2012, 15:11:18
    Ucuz etin yahnisi dedikleri bu işte. Yıllık 49 Liraya sınırsız limitli reseller satıcaksın sonra da maddi sıkıntı çekiyorum diyeceksin. Çekersin arkadaş. 2 kere 2 heryerde 4.
    Gerçi suç sizden birşey satın alanda. Sizde suç yok.
  • 02-10-2012, 16:39:58
    Evet methosting diye bir firma almış, bugun sitelerine birkur da ki giriş bilgilerim ile girebildim
  • 02-10-2012, 17:45:01
    Tek temennim 3-5 ay sonra "biz bomba gibi toparlandık,piyasaya geri dönüyoruz,asla bir daha böyle birşey olmayacak,garanti sunuyoruz" dememeleridir.

    Aynı kısa filmi daha önce izlemiştik sanırım.

    Alanada satanada hayırlı olsun.Devir sonrasıda şikayeti olan varsada yeni konu açabilir.Bunu kilitliyorum.