Hani mail falan gelmedi yeni reseller hakkında ?
Ayın 25'inde cpanel lisansın bittiğinde anlamıştım az çok durumu siteleri üstünden destek talebi yolladım ve
hallediliyor yazdılar. Hadi sunucuyu devretceksin neden hizmetlerimizi bilerek donduruyorsun ? Sunucular saldırı yüzünden değil firmada çalışan kişinin
kişisel sorunları yüzünden kapanmıştır.
Sorularıma cevap vermeni istemiyorum
cevaplarıma cevap ver ?
Sizin kişisel sorununuz müşteriyi ilgilendirir mi ?
Cevap: Hayır
Müşteriye zarar vermeden devri tamamlamak mı istiyorsunuz ?
1-) Neden sunucunun parasını verip devir işlemini yapmıyorsun afedersiniz ama ben lisedeyken bile bu kadar insanın hakkına gireceğime 600 tl'nin 3-4 katını rahatlıkla bulurdum bulamazsam diye bir şey düşünmezdim çünkü namuslu insan böyle yaşayamaz uyuyamaz yürüyemez kardeşim o sunucuları her türlü açtırırdı.
2-) Sunucuya verecek paran yok madem bize e-mail atsaydınya cpanel lisansının ne zaman kapanacağını yatırmayacağını düşünmüş kafandan tasarlamışsın belli ayrıca biliyorsun ayrıca whmcs de
destek talebini veritabanından değiştirebilecek kadar bilginiz var ( anlayan anladı ) e-mail adreslerimizi mi bulamadın ?
3-) Paran ve gururun yok diyelim hadi ne bu batakta ki bir firmadan para kazanma şevki ne ? Kıyıda köşede paran yoksa firma kurmayacaksın kardeşim. Ne bilim git başkasının altında çalış.
Hani devir işleminde en iyi firma seçiminde çok dikkatli davranıyordunuz ?
Cevap: R10da üyeliği olmayan bir firmaya devrettiğinizi bahsediyorsunuz hakkımızda hayırlısı
Geri ödeme vermiyorsun firma politikasıymış efendim politikalarınız arasında 600 tl bulamayıp kaç kişinin hakkına girdiğinizin farkında mısınız ?
Eğer kafanızı yastığa koyduğunuzda gerçekten uyuyabiliyorsanız gerçekten diyecek bir şey yok.