aliozan adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
İnternet Bilişim | Genel Bilgilendirme Konusu
150
●22.918
- 30-05-2023, 18:26:57Dün akşam 6 dan beri sitelere erişemiyorum arama motorlarında hatalı site uyarısı gelmeye başladı bu bizim için çok kötü bir sonuç ve zararları var.. Onur bey çok iyi bir adam diyenler neyin tesellisini ediyor anlamıyorum biz onur beye bişeymi dedik. Cevap istiyoruz yangın mı çıktı. yedeğiniz yokmu. tek bir makinadan mı yürütüyorsunuz işi. Yani anlamak mümkün değil. İntenetBilisim acık fakat giriş ve iletişim İPTAL. Bu Sorun/Hatayı kullanıcılarınıza nasıl Telafi edeceksiniz KAYIPLAR nasıl karşılalanacak. Şimdi eleştirdim diye Kötü mü olalım ?
- 30-05-2023, 18:31:38Tüm sorularınıza cevap ilk mesajda mevcut, öncelik hizmetleri aktif etmek olduğu için yedekler açılmaya başlandı. Storage problemi çözüldüğünde güncel yedekler dahil edilecek,19:00 itibariyle ticket sistemi aktif edilecektir.Sensizasla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-05-2023, 18:56:42TÜm herkese geçmiş olsun.
Onur ve ekibi kesinlikle durumu hızlı şekilde çözümlüyorlardır. Şimdi birisi çıkıp "bu saate kadar neden çözülmedi" gibi söylemesin.
Eğer Onur ve ekibi bu şekilde çözümleyebiliyorlar ise bir çok firmanın altından kalkamayacağı ve tüm verilerin kaybolacağı kadar büyük bir sorun ile karşı karşıya olunduğu aşikar.
İlave olarak bir çok kişi iletişimsizlikten dert yakınmış. Kabul ediyorum herkes için stresli bir durum çok geçmiş olsun ancak. Durumdan bir süre sonra sitelerinde index olarak bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca haksızlık edilmesin lütfen @yildizteknoloji doğrudan gelişmeleri an be an paylamakta.
Bu yeterli gelmeyebilir. Ancak şu an tüm ekip bu durumun çözümlenmesi için fokulanması en doğal durum.
Tekrar herkese geçmiş olsun. Uzun süre geçmiş olsa da korkulmasın İnternetbilişim Onur ve ekibi sorunsuz çözümleyecek ve gerekli önlemi alacaklardır.