• 11-04-2025, 15:47:43
    #19
    Wordpress Hosting satın alındı.
  • 11-04-2025, 20:02:22
    #20
    alcano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Wordpress Hosting satın alındı.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla.
  • 09-06-2025, 12:34:30
    #21
    Merhaba , html ile yazılmış basit bir sitem var metin2 üzerine , hosting sponsoru arıyorum en ucuz hostingi kullanıyorum , karşılık olarak sitemizde sabit reklamınızı yapabiliriz ilgilenir misiniz acaba ?
  • 10-06-2025, 00:09:47
    #22
    alperceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba , html ile yazılmış basit bir sitem var metin2 üzerine , hosting sponsoru arıyorum en ucuz hostingi kullanıyorum , karşılık olarak sitemizde sabit reklamınızı yapabiliriz ilgilenir misiniz acaba ?
    Merhaba,

    İlgili değerlendirme sürecine geçebilmemiz için lütfen panel üzerinden bir kullanıcı hesabı oluşturun. Ardından destek talebi oluşturarak, sitenize dair ekran görüntüsünü iletmeniz yeterlidir. Bu bilgiler doğrultusunda tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır.

    İyi çalışmalar dileriz.
  • 02-07-2025, 15:34:27
    #23
    iletişim lütfen , danışmak istediklerim var
  • 13-07-2025, 13:59:48
    #24
    satın aldım ama remote Mysql neden çalışmıyor?
  • 14-07-2025, 16:07:32
    #25
    yurseli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    satın aldım ama remote Mysql neden çalışmıyor?
    Merhaba,
    Öncelikle hizmetimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
    Paylaşımlı hosting altyapılarında, güvenlik politikaları gereği dış IP’lerden gelen MySQL/MariaDB bağlantıları sistemsel olarak kapalıdır. Bu durum sadece bizim değil, sektör genelinde birçok sağlayıcının uyguladığı standart bir güvenlik önlemidir. Amaç, yetkisiz erişimlerin ve veri sızıntılarının önüne geçmektir.
    Paylaşımlı sunucularda yüzlerce müşteri aynı kaynakları kullandığı için, dış erişime açık bırakılan veritabanları tüm sistemin güvenliğini riske atabilir. Bu nedenle bu erişimler yalnızca yerel (localhost) üzerinden desteklenmektedir.
    Eğer dış bir sistemden veritabanına erişmeniz gerekiyorsa, tam yetkili kontrol sunan VDS veya Dedicated sunucu çözümlerimizi değerlendirmenizi öneririz. Bu tür hizmetlerde tüm bağlantı ve güvenlik yapılandırmaları sizin tarafınızdan yönetilebilir.
    Ayrıca bilgilendirmek isteriz ki, hizmetlerimizde kullanım sonrasında iade politikamız bulunmamaktadır. Satın alma öncesinde teknik gereksinimlerin hizmet altyapısına uygun olup olmadığının kontrol edilmesi müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    Herhangi bir teknik konuda destek ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardımcı oluruz.
  • 14-07-2025, 17:47:19
    #26
    Eğer bir hizmetle ilgili bir politika geliştiriyor ve uyguluyorsaniz bunu kullanıcıların açık bir şekilde ulaşabileceği alanlarda bulundurmak ta servis saglayicisinin sorumluluğundadır. Bu güzel konunun altında sizin bilerek veya bilmeyerek paylmasmadiginiz kısıtlamadan, destek taleplerine verdiğiniz yanıt hızından bahsedip konuyu farklı bir yere cekmeyelim. Gerekli şikayet konusunu zaten açtım. İyi satışlar.
  • 14-07-2025, 18:48:06
    #27
    Merhabalar,
    Şikayet konusu olan durumla ilgili olarak, tarafımızdan yapılan işlemleri ve süreci aşağıda tüm şeffaflığıyla açıklıyoruz:
    1. Satın Alma Süreci:
    Kullanıcı, kendi iradesiyle web sitemiz üzerinden standart paylaşımlı hosting paketi satın almıştır. Söz konusu paket, tüm müşterilere eşit altyapı ve güvenlik politikaları çerçevesinde sunulmaktadır.
    2. Hizmet İçeriği ve Uzak MySQL:
    Paylaşımlı hosting hizmetlerimizde, dış IP’lere açık MySQL bağlantısı güvenlik politikaları gereği kapalıdır. Bu durum, yalnızca bizim şirketimize özel bir uygulama olmayıp, sektördeki birçok sağlayıcı tarafından veri güvenliği ve sistem kararlılığı amacıyla uygulanmaktadır.
    – CPanel arayüzünde ilgili alanın görünmesi, özelliğin sistemsel olarak aktif olduğu anlamına gelmez; bu, cPanel’in varsayılan arayüzüdür.
    – Kullanıcı, satın alma öncesinde bize ulaşarak bu konuyu netleştirebilirdi. Tüm kullanıcılarımız gibi, ön satış sürecinde teknik bilgi alma ve soru sorma hakkına sahiptir. Web sitemizde [İletişim] ve [Destek Talebi] bölümleri bu amaçla aktif olarak kullanılmaktadır.
    3. Destek Süreci:
    Kullanıcının açtığı destek talebine 4 saat içinde teknik yanıt verilmiş, ardından iptal talebi tarafımıza iletilmiştir.
    Biz de, kullanıcı talebini dikkate alarak hizmeti sistemsel olarak kullanıcı tarafından oluşturulan iptal isteğiyle pasife almış bulunmaktayız.
    4. Para İadesi:
    Kullanıcımıza açık ve net şekilde belirtildiği üzere:
    Paylaşımlı hosting hizmetlerimizde kullanım başladıktan sonra iade yapılmamaktadır.
    Bu politika, hem satın alma sayfalarında hem de kullanım sözleşmemizde yer almaktadır ve kullanıcı bu şartları kabul ederek satın alım gerçekleştirmiştir.
    5. İletişim Kanalları:
    Destek sistemimiz aktif olarak çalışmakta olup, tüm talepler kayıt altına alınmaktadır. WhatsApp hattımız ise acil durumlar için kullanılmakta, genel destek süreci panel üzerinden yürütülmektedir.


    _______________________________
    EniyiSunucum Destek Ekibi
    info@eniyisunucum.com ☎️ 0 (850) 551 1033