Öncelikle konuyu tekrar açmamın sebebi rasim beyin tema çalma ve insanların emeklerini izinsizce kullanma gibi alışkanlıklarını bırakmaması ayrıca bana daha önce yapmış oldugu vaad i yinelemek adına açılmıştır.
Bundan yaklaşık 4 ay önce gelip bizden tema aldılar önce temayı sonra ödemeyi yapalım biz şirketiz felan dediler sabit no aradım bayan felan rkamedya diye açınça birazda araştırdım denizlide gerçekten faliyetleri varmış güvendim verdim. Ardından ödememi geçtiler güzel alışverişti.
Geçen hafta içinde tekrar gelip tema almak istediklerini söylediler tamam bende begenin vereyim dedim ödemeyi öylene doğru yaparız dediler tamam dedim.2 Adet temayı teslim ettim ardından ufak tefek sorunları oldu onları cevapladım ilk gün ödeme öylene doğru teslim yapılacak dendi tamam dedim ödeme gelmedi ertesi gün saat 4 e kadar yapılacak dedi ben toplantıya çıkıyorum dedi yine tamam dedim yine yapılmadı vede bir sonraki gelen mail.


Şu anda Şirketiz Rasim Kemal Akkaya lütfen ödemenizi yapın aksi takdirde insanlar sizle alışveriş yaparken bir daha düşünmek zorunda kalacak.
Bazı Tehtit içeren Mailleri

Ayrıca şu an içinde aktifbilişimin ücretle satmış oldugu temayı çalarak kullanıyorlar http://www.rkamedya.net.tr aktifbilişimden bizzat bilgi aldım gereklı açıklamayı onlarda konu altında bıldırecektır.Bu emek hırsızı ile alışveriş yapacak insanlar lütfen tekrar düşünsün.
WHMCSpark olarak
Verilen temaların ***** e düşme ihtimali var eğer ki temalar düşerse müşterilerimizle ortak karar alıp istekleri dogrultusunda o temayı alan musterılerıme tekrardan özel yapılacaktır.
Diğer Konu : https://www.r10.net/hosting-sikayetle...apmayin-6.html
Saygılarımla
Sadettin Karlı
