xtreme adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sistemi başlangıçta uzun süre sorunsuz kullandık. Ancak sonrasında, satılan sistemin başka bir kişiye ait olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 6–7 ay önce kendi sistemlerini kurduklarını ve artık sorun yaşanmayacağını belirttiler. Buna rağmen bu süreçte sürekli kesintiler yaşandı. Toplamda ancak 1–2 ay sorunsuz hizmet alabildiğimizi söyleyebilirim.
Bu süre boyunca kesintilere karşı anlayışlı davrandım, çözüm bekledim ve yapıcı olmaya çalıştım. Ancak hizmetin devamlılığı konusunda güven veren bir durum olmadığı gibi, sağlıklı ve düzenli iletişim de kurulamıyor. Sınırsız kullanım hakkıyla satın aldığım bir hizmetin ertesi gün çalışıp çalışmayacağından emin olamamak kabul edilebilir değil.
Bunlara ek olarak, son dönemde sunucularıma yönelik kripto madenciliğiyle bağlantılı saldırı girişiminin kendileriyle ilişkili olduğuna dair elimde kanıtlar bulunmaktadır. Yaşanan kesintilerin yanı sıra bu güvenlik sorunu da sisteme olan güvenimi tamamen ortadan kaldırmıştır.
**İade talebim keyfî bir vazgeçişten değil, uzun süredir devam eden kesintilerden, iletişim sorunlarından ve güvenlik endişelerimden kaynaklanıyor.** Bu nedenle ödediğim bedelin iade edilmesini ve iadenin ardından sisteme erişimimin sonlandırılmasını istiyorum.
İade tutarı konusunda ise ödediğim paranın döviz karşılığının dikkate alınmasını talep ediyorum. Satın alma tarihi net olmadığı için 2024 yılını esas almayı öneriyorum. Paylaştığım yaklaşık hesaplamada, 1.500 TL’nin 2024 yılındaki karşılığı 45,69 dolar; bunun güncel TL karşılığı ise yaklaşık 2.238 TL olarak hesaplanıyor. **Bu doğrultuda talebim, kur hesabı karşılıklı teyit edilerek yaklaşık 2.238 TL iade yapılmasıdır.**
Konunun karşılıklı anlayışla çözüme kavuşmasını istiyorum. Uygun görülmesi hâlinde iade için IBAN bilgilerimi özel mesaj yoluyla paylaşabilirim.