@batukay; Firma politikalarına uymamanız gerekçesiyle 21.02.2025 tarihinde hizmetinizi sonlandırdığını belirtiyor,13 gün sonra mı fark ettiniz bu durumu?
@netbosscomtr; Hizmeti sonlandırırken kullanıcıya email haricinde sms veya telefon ile bilgi verilemez miydi? Ayrıca hizmetteki siteleri taşıması icin kullanıcıya herhangi bir süre tanındı mı ?
Merhaba,
İletildigi gibi, ilgili müşterimiz, spam bildirimleri konusunda defalarca e-posta yoluyla bilgilendirilmiş, ancak gerekli aksiyonu almadığı için hizmeti sonlandırılmıştır. Tüm iletişim kanallarından bildirim yapma zorunluluğumuz bulunmamaktadır, gerekli bilgilendirme e-posta ile sağlanmıştır.
Hizmeti sonlandırma işlemi sonrası, müşterinin Googleda birinci sırada çıkan web sitesi için hemen aksiyon almamış olmasına
biz de şaşırmış bulunmaktayız. Ne yazık ki, hizmetler sonlandırıldıktan
üç gün sonra tüm veriler sistemimizden kalıcı olarak silinmektedir. Müşteri, yedeğini almadıysa dahi, bu süre zarfında bizimle iletişime geçmiş olsaydı, verilerini kendisine iletme imkanımız olabilirdi.
Fatura, hizmet alımı sırasında resmi olarak düzenlenmiş ve e-posta ile iletilmiştir. Sistemimizde kayıtlıdır, talep edilirse tekrar paylaşılabilir.
Bu konu hakkında ek bir yorum yapılmayacaktır. İçeriğin yayından kaldırılmasını rica ederiz.
İyi çalışmalar.