• 18-03-2024, 12:49:17
    #1
    * Şikayetçi olduğum üye: @febzen;
    * Şikayetçi olma nedenim: Kesintiler / İade
    * İlgili konu URL:https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...8128640-a.html
    * Açıklama ve kanıtlarım:



    Referans ile Febzen'den ürün aldım ancak 24 saat geçmeden discord sunucuları üzerinden nakit iade talebinde bulundum
    Siteden destek açmamı istediler, iade talebine karşılık olarak sadece %75 hesap bakiyesi verebileceklerini söylediler.

    Şimdi ürünü aldığım günden beri rezillik yaşıyoruz, gün içerisinde defalarca bağlantılar gidiyor hiç bir bilgilendirme yok. DDOS atan oluyor saldırıyı olduğu gibi içeriye alıyor, sunucum oyun sunucusu olduğu için bir rahat nefes alamadık.
    Şimdi de nakit iadesi vermedikleri gibi KDV Hariç %75 Febzen Hesap Bakiyesi vereceklerini söylemekteler.

    Konuyu açmakla beraber kendilerine Destek Talebinden Konunun bilgisini geçtim;

    Kalan günlerimin hesaplanarak ödeme yaptığım karta nakit iadesini beklemekteyim.
  • 18-03-2024, 12:56:06
    #2
    Yanlış yere konu açmışsınız
  • 18-03-2024, 13:37:51
    #3
    Merhaba, @Govizyon;

    Öncelikle yaşadığınız kötü deneyimden ötürü üzgün olduğumu belirtmek isterim. Ürünü satın aldığınız ilk gün herhangi bir kesinti ve problem söz konusu değildi, herhangi bir sebep belirtmeden "Nakit İade Talebi" başlığı altında destek talebi oluşturdunuz ve buna karşılık hizmet sözleşmemizi belirterek mümkün olmadığını, dilerseniz kalan gününüze oranla tutarın %75'ini iade sağlayabileceğimizi söyledik.

    "ürün nakit iadesi yapmadığınız halde KDV 'den de kaar etmeye çalışmanız etik dışı" şeklinde söyleminize ithafen; siz ürünü satın aldığınız an ödediğiniz KDV dahil miktar tarafımıza ulaşır, adınıza derhal fatura düzenlenir ve oluşturulan fatura tarafınıza iletilir. KDV dahil bir iade talep ediyorsanız hizmet sözleşmemizde belirtildiği üzere şahsınızın iade faturası düzenlemesi gerekir.

    Oluşturulan talebin geçmişinde hizmet sözleşmemizin şartlarını kabul ederek tutarın %75'inin bakiye olarak iade sağlanmasını onayladığınızı, iade etmemizi talep ettiğinizi belirttiniz. Telafi süre tanımlamamıza gerek duymuyor iseniz tekrardan onayınız halinde bahsi geçen miktar iade edilip bakiye olarak hesabınıza yüklenecektir.

    Bu süre zarfında yaşanan kesinti / ataklardan tüm veri merkezi etkilenmiş olup, yaşanan deneyim tarafımızca istemli ve bilgi dahilinde gerçekleşmemiştir.

    Saygılarımızla,
    Febzen İnternet ve Bilişim Hizmetleri
  • 18-03-2024, 13:49:07
    #4
    Modertör arkadaşın konuya dahil olmasını beklemekte fayda görüyorum, ayrıca konunuzda ücretsiz ddos koruması yazmasına rağmen ücretsiz olan stress testlerinde sunucuya doğrudan giriş olduğunu hiç bir engellemenin olmadığını da gözlemledik gün içerisinde bu şekilde bizi düşürdükleri de oldu yanıltıcı bilgi veriyorsunuz.


    Yasal Haklarımız hizmet sözleşmenizden daha öncelikli diye düşünüyorum. Yanıltıcı bilgi, iade de iki farklı bilgi sunumu sonradan KDV'nin de dahil edilmesi, kalan gün yerine %75 + harcanan gün + KDV ile paranın da çoğunu silmeniz ve nakit iadeyi red etmeniz ne diyelim... Baktık iade vermiyorsunuz sadakamız olsun diyeceğiz.

    Ayrıca hizmet sözleşmeniz defender smartscreen'e takılmakta;
  • 18-03-2024, 18:54:20
    #5
    @Govizyon;

    merhaba

    firma hizmet sözleşmesinde belirttiği üzere nakit iadesi yapılamayacağını söylenmiş ne yazik ki r10 olarak buna bişey yapamamaktayız

    yasal olarak hakkınızı arayabilirsiniz.


    iyi çalışmalar dilerim.