• 25-03-2023, 17:43:18
    #1
    * Şikayetçi olduğum üye: @Metwiu;
    * Şikayetçi olma nedenim: Firmanın sözünde durmaması
    * İlgili konu URL:https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...isindayim.html
    * Açıklama ve kanıtlarım:



    Merhabalar, VDS hizmeti arayışım ile ilgili açmış olduğum konu üzerinde @Metwiu; adlı kullanıcı profil fotoğrafından belli olduğu üzere hostsatis.com olarak bana ulaştı. Ardından kendisi ile 23.03.2023 akşam 22:30 saatlerinde Discord özelden görüşme sağladık. Kendisi test olarak sunucu verebileceğini söyledi fakat ben ciddi düşündüğüm için kendisini oyalayacağımı sanmaması adına hizmetin tutarını İADE edebileceğinin garantisini, sözünü sesli olarak alıp hizmetin ödemesini eksiksiz yaptım. hostsatis.com üzerinden ulaşan bu kişi ödeme yapmam için datahost.net.tr diye bir yerin linkini attı sorun olur mu dedim ve kendisi ödeme yapabilirsin problem gibi bir söylemde bulundu. Ödeme yapmama rağmen ve aradan kısada olsa bir süre geçmesine rağmen hala resmi bir fatura tarafıma ulaştırılmadı. Hizmetine 1 kere oyun sunucumu kurmama rağmen saldırı geldiğini kendiside bizzat görerek discorddan loglama şeklinde yaptı ve sunucum etkinlendi kişi şuanda bana iade yapmayacağını söylüyor kullanıcı sözleşmesinin geçerli olduğundan bahsediyor fakat görüşmemiz esnasında iade yapacağını belirtti ve test sunucusu olarak sağlayacağınıda belirtmişti ek olarak saldırı geldiğinde de iade yapacağım dedi saldırı loglarınıda kendisi atmasına rağmen hala saldırı gelmedi diyip duruyor buyur sese gel birlikte deneyelim diyorum firma o taraflı olmuyor. Ben yinede insanlık yapıp ne olur ne olmaz diye ödemede bulundum demekki her zaman iyi insan olmamak lazımmış.

    Ekran görüntüleri;























  • 25-03-2023, 18:01:15
    #2
    Merhaba,
    Arkadaş bazı şeyler eksik iletmiş işene gelen kısımları koymuş öncelikle ilgili müşterimiz tartışmaya çok açık olduğundan dolayı sayın moderatorler söz hakkı vermeden yanıt vermeyeceğim.

    Öncelikle arkadaş ddos korumalı hizmetlerimizden yararlanmak için iletişime geçmiştir bunun ardından kendisi ile discord üzerinden görüşmeler sağladık ve hizmeti sunabileceğimizi ilettik.
    daha sonrasında arkadaş ürünü satın aldı satın almadan önce iade için görüşmeler yaptık bu görüşmelerde bizim verdiğimiz söz eğer ki hizmetiniz kullanılamaz hale gelir ise hizmet iadesi yapabiliriz bunun dışında internet sayfamızda bulunan iade maddelerini ekliyorum.
    MÜŞTERİ satın aldığı hizmeti iade etmek istediğinde aynı gün içerisinde talebini DataHOST’ye iletmesi gerekmektedir.(23:59’a kadar) Hizmet satın alındığı gün bittikten sonra üç gün içerisinde ödenilen tutar www.datahost.net.tr’da kullanabileceği bakiyeye dönüştürülebilir. Üç gün bittikten sonra hizmet iade edilmez, değiştirilemez.
    tam olarak müşterimizin bugün 3. günüdür hizmet alım tarihi 23.03.2023 tarihidir. Bakiye olarak iade yapabileceğimizi söylememize rağmen ücret iadesi istemektedir.

    Ayrıca biz kendisine eğer ddos yerseniz biz gelen atakları tutamaz isek veri merkezi korumasına dahil ederiz ve bununda ücreti ek olarak 125 tl + kdv olarak tarafınıza yansıtılır dedik hizmeti satın almak önce bunun bilgisini kendisine illettik.
    müşterimiz zaten ddos ile alakalı hiç bir sorun yaşamamış çünkü oyun sunucusunu bile kurmamıştır bizden hizmeti alırken aynı anda 2-3 firmadan daha alım yapmış tercihi onlar tarafından kullanmış oyun serverinin kurulumunu bile yapmamıştır kanıtları aşağıya ekliyorum.

    sağladığımız sunucuda oyun serveri bile kurup denemediğini kendisi iletmiştir:

    başka hosting firmalarından alım yapıp oyun serverini denemiş ancak bizim sunucumuza hiç bir şekilde kurulum yapılmamıştır aşağıda ileteceğim resimlerde farklı firmaların sunucuların ip adresleri vardır discord sunucusundaki duyurulardır ve bizden hizmeti aldığı saatlerde yapılan duyurudur.



    ek olarak arkadaş sunucuya oyun sunucusu kurdugunu ve tarafımıza ilettiğini söylüyor fakat kendisinin bize söylediği gibi saldırı geldiğinde biz kendisine loglar ilettik ve saldırıyı rahatlıkla tuttuğumuzu içeri giren kötü trafik olmadığını belirttik ve kendisi "daha sunucuyu bile açmadım"
    sözü herşeyi gün ortasına çıkaracaktır diye düşünüyorum:


    ilgili müşterimiz ile yaptığımız görüşmede tekrar olarak belirtmek gerekir ise kullanımına sunduğumuz ryzen 9 5950X sanal sunucu kullanılamaz hale geldiğinde iade sağlayabileceğimizi belirttik ama kendisi iade alabilmek için inkar etmektedir.

    Hizmet ve kullanım sözleşmemiz: https://datahost.net.tr/hizmet-ve-kullanim-sozlesmesi

    Saygılarımızla,
  • 25-03-2023, 19:09:28
    #3
    @C4N34;

    merhaba

    firmadan aldığınız sunucuyu denediniz mi ?
  • 25-03-2023, 19:25:43
    #4
    AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @C4N34;

    merhaba

    firmadan aldığınız sunucuyu denediniz mi ?
    Firmadan aldığım sunucuyu denedim zaten saldırı geldiğine yönelikte bir sorun olur mu? gibi bir soru yönelttim o esnada zaten benim uzak masaüstü bağlantım kopmuştu ekran görüntülerinde zaten açık ve net belli oluyor denememiş olsam nasıl saldırı gelebilir ve bana logunu nasıl atabilir?
  • 25-03-2023, 19:38:00
    #5
    @C4N34;

    firma hizmet sözleşmesin de belirtilen hizmette iade olmayacağını belirtmiş.

    bu durum da bizim yapabilieceğimiz birşey yok

    yasal yollara başvurabilirsiniz..


    iyi çalışmalar dilerim.