Merhaba,
Arkadaş bazı şeyler eksik iletmiş işene gelen kısımları koymuş öncelikle ilgili müşterimiz tartışmaya çok açık olduğundan dolayı sayın moderatorler söz hakkı vermeden yanıt vermeyeceğim.
Öncelikle arkadaş ddos korumalı hizmetlerimizden yararlanmak için iletişime geçmiştir bunun ardından kendisi ile discord üzerinden görüşmeler sağladık ve hizmeti sunabileceğimizi ilettik.
daha sonrasında arkadaş ürünü satın aldı satın almadan önce iade için görüşmeler yaptık bu görüşmelerde bizim verdiğimiz söz eğer ki hizmetiniz kullanılamaz hale gelir ise hizmet iadesi yapabiliriz bunun dışında internet sayfamızda bulunan iade maddelerini ekliyorum.
MÜŞTERİ satın aldığı hizmeti iade etmek istediğinde aynı gün içerisinde talebini DataHOSTye iletmesi gerekmektedir.(23:59a kadar) Hizmet satın alındığı gün bittikten sonra üç gün içerisinde ödenilen tutar www.datahost.net.trda kullanabileceği bakiyeye dönüştürülebilir. Üç gün bittikten sonra hizmet iade edilmez, değiştirilemez.
tam olarak müşterimizin bugün 3. günüdür hizmet alım tarihi 23.03.2023 tarihidir. Bakiye olarak iade yapabileceğimizi söylememize rağmen ücret iadesi istemektedir.
Ayrıca biz kendisine eğer
ddos yerseniz biz gelen atakları tutamaz isek veri merkezi korumasına dahil ederiz ve bununda ücreti ek olarak
125 tl + kdv olarak tarafınıza yansıtılır dedik hizmeti satın almak önce bunun bilgisini kendisine illettik.
müşterimiz zaten ddos ile alakalı hiç bir sorun yaşamamış çünkü oyun sunucusunu bile kurmamıştır bizden hizmeti alırken aynı anda 2-3 firmadan daha alım yapmış tercihi onlar tarafından kullanmış oyun serverinin kurulumunu bile yapmamıştır kanıtları aşağıya ekliyorum.
sağladığımız sunucuda oyun serveri bile kurup denemediğini kendisi iletmiştir:
başka hosting firmalarından alım yapıp oyun serverini denemiş ancak bizim sunucumuza hiç bir şekilde kurulum yapılmamıştır aşağıda ileteceğim resimlerde farklı firmaların sunucuların ip adresleri vardır discord sunucusundaki duyurulardır ve bizden hizmeti aldığı saatlerde yapılan duyurudur.
ek olarak arkadaş sunucuya oyun sunucusu kurdugunu ve tarafımıza ilettiğini söylüyor fakat kendisinin bize söylediği gibi saldırı geldiğinde biz kendisine loglar ilettik ve saldırıyı rahatlıkla tuttuğumuzu içeri giren kötü trafik olmadığını belirttik ve kendisi
"daha sunucuyu bile açmadım" sözü herşeyi gün ortasına çıkaracaktır diye düşünüyorum:
ilgili müşterimiz ile yaptığımız görüşmede tekrar olarak belirtmek gerekir ise kullanımına sunduğumuz ryzen 9 5950X sanal sunucu kullanılamaz hale geldiğinde iade sağlayabileceğimizi belirttik ama kendisi iade alabilmek için inkar etmektedir.
Hizmet ve kullanım sözleşmemiz:
https://datahost.net.tr/hizmet-ve-kullanim-sozlesmesi
Saygılarımızla,