* Şikayetçi olduğum üye: @Born2beRoot;
* Şikayetçi olma nedenim: Born2beroot firmasından şikayetçiyim
* Açıklama ve kanıtlarım: Yakın zamanda sanal sunucu bayiliği aldığımı born2beroot firmasınındaki sanal sunuculara erişimimiz yok ve sağlayıcı firmanın verilere el koyduğunu iddia ediyorlar. Şu an hizmetlerimize ve verilerimize ulaşamamktayız. Mağduruz.
@Born2beRoot adlı üyeden şikayetçiyim.
9
●686
- 07-02-2023, 16:33:05Sayın @SKTasarim; Born2beroot olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuzu öncelikle belirtiriz.
Yurt dışındaki farklı lokasyonlarda bulunan kendi sunucularımız bulunmakla birlikte Türkiye lokasyon taraflı donanımlarımız bulunmadığı için özellikle Türkiye lokasyon sunucu isteyen müşterilerimize Türkiye tarafındaki sağlayıcılar üzerinden kiralanan sunucular ile hizmet vermekteyiz ve size bahsettiğimiz verilere el koyan Türkiye tarafından fiziksel sunucu kiraladığımız firmalardan biri ve mağduriyeti yaşatan firma @Teknosos; firmasıdır. Kendileri bizleri mağdur ettiği gibi ayrıca hizmet sağladığımız bir çok müşteriyi paralel olarak mağdur bırakmış durumdadır. Konu ile alakalı çok önemli verileri bulunan kurum ve kuruluşlar ve sizler gibi müşterilerimizin mağduriyetini gidermek adına ilgili sağlayıcı firma için yasal süreci başlattığımızı belirtir ek olarak BTK tarafına şikayetlerimizi delillerle sunduğumuzu bilmenizi isteriz.
Ref: https://www.r10.net/hosting-sikayetl...ayetciyim.html
Başta belirttiğimiz gibi müşteri memnuniyeti bizler için çok önemli ve memnuniyetiniz için bu süreçte eğer bizlerden yedekleme hizmeti alıyorsanız farklı Türkiye lokasyon veya yurt dışı lokasyon işlem kaynağı sunucularımız üzerinden yedeklerinizi yükleyerek yayına alabiliriz. Yedek hizmetiniz bulunmuyor ise eğer sizde verilerinizin yedekleri bulunuyor ise bizlere iletmeniz durumunda Türkiye tarafında farklı lokasyondan veya yurt dışı tarafındaki sunucularımız üzerinden hizmetlerinizi yayına alabiliriz. Ayrıca kapalı kaldığınız sürenin 3 katı olarak ek hizmet süresi ekleyebileceğimizi de hatırlatırız.
Yedekleriniz bulunmuyor ise malesef hukuki süreç ile ilgili firmanın verilere yasa dışı olarak el koyması (veri hırsızlığı) durumunun sonuçlanmasını beklemek durumundayız. Ek olarak talep ettiklerinizi belirtirseniz memnuniyetle yerine getirecek aksiyonları alacağımızdan emin olmanızı isteriz.
Saygılarımızla... - 14-02-2023, 03:01:12@Born2beRoot ;
Detay verirseniz seviniriz.
İlk olarak 3. taraf olarak çalıştığınzı aracı firmalar son kullanıcıyı bağlamıyor. Bu durumda sorumlu sizsiniz ?
Kullanıcı / müşterinizin maduriyeti konusunda yedek teslimatı yapabilecek durumdamısınız ? Arada hizmet sağladığınız firma ile ne gibi bir problem var şu an ? Verilere ulaşılabilecek bir durum söz konusumu ? - 14-02-2023, 03:05:51@SKTasarim;' a hizmetini farklı lokasyondan ve açıklamamızdaki şekilde fazla ek süre ile sağladık. Mağduriyet, ilgili müşterimiz ile giderildi.
"Arada hizmet sağladığınız firma ile ne gibi bir problem var şu an ? Verilere ulaşılabilecek bir durum söz konusumu ?"
sağlayıcı firma yedeklerimizi bize hala teslim etmedi. Verilerin teslimi yapılmadığı için veri kayıplarımız var. Verilere ilgili firma üzerinden ulaşılamıyor. İlgili firmanın verilerimizi teslim etmesi için aldığı bir aksiyonda bulunmuyor malesef. - 20-02-2023, 21:48:01ServerPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet çözüldü teşekkürler